Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Π.Π.Μ.: Η Δημοτική Αρχή καταστρέφει το πράσινο της πόλης του Βόλου
Π.Π.Μ.: Η Δημοτική Αρχή καταστρέφει το πράσινο της πόλης του Βόλου

Π.Π.Μ.: Η Δημοτική Αρχή καταστρέφει το πράσινο της πόλης του Βόλου

Σταθερά, μεθοδικά και γκανγκστερικά η Δημοτική Αρχή Βόλου, με επικεφαλής τον «Ξέρξη» της ς, καταστρέφει έναν από τους μοναδικούς πνεύμονες πρασίνου της πόλης του Βόλου, το γραμμικό του Κραυσίνδωνα. Αφού έκλεισαν αδικαιολόγητα την , υποχρεώνουν, τους εγκλωβισμέ λόγω κορωναϊού κατοίκους του Βόλου, να περπατούν μέσα στην πόλη, ανάμεσα στις πολυκατ.

Έτσι λοιπόν τις τελευταίες μέρες και επωφελούμενοι, οι «άρχοντες» της πόλης μας, από την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορωναϊού, καρεψαν δύο ακόμα δέντρα στην όχθη του Κραυσίνδωνα, στην οδό Καραμπατζάκη.

Το ένα το έκοψαν και το άλλο έπεσε από τον αέρα, αφού υπονόμευσαν τις ρίζες του. Αλλά και παλιότερα, με παρεμβάσεις των υπηρεσιών της Δημοτικής Αρχής, οδήγησαν στο να  ξεραθούν άλλα επτά δέντρα τα οποία, συμπτωματικά(!), είναι στην ευθεία που θέλουν να μετατρέψουν από σε δρόμο. Αυτό είναι το έγκλημα της Δημοτικής Αρχής στην περιοχή του Κραυσίνδωνα.

Δεν έχουν τίποτα διδαχτεί, οι άνθρωποι αυτοί, από την επιδημία που έχει θέσει σε καραντίνα ολόκληρο τον πλανήτη. Τίποτα δεν έχουν διδαχτεί από τις ανάγκες μιας πόλης για κοινόχρηστους χώρους και πράσινο. Ο είναι μια πόλη που το σε πράσινο είναι τεράστιο. Το έλλειμμα αυτό μεγεθύνθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσης δημοτικής αρχής.

Στα πεντέμισι και πλέον χρόνια της θητείας τους δεν έχουν φυτέψει ούτε ένα στην πόλη του Βόλου, ενώ έχουν καταστρέψει εκατοντάδες δέντρα της πόλης, επιδεινώνοντας το ισοζύγιο πρασίνου της πόλης.

Ο κορωναϊός κάποτε θα περάσει, ο «ιός» όμως που καταστρέφει το πράσινο της πόλης μας, πότε θα περάσει;

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση