Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Π.Π.Μ.: Οι δενδροφάγοι χτύπησαν και πάλι
Π.Π.Μ.: Οι δενδροφάγοι χτύπησαν και πάλι

Π.Π.Μ.: Οι δενδροφάγοι χτύπησαν και πάλι

“Οι δενδροφάγοι του Δήμου επιτέθηκν σήμερ σε ένα τεράστιο πλάτανο που είναι δίπλα στο των οδών ς και Κρίτσκη” καταγγγέλλει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας.

Επίσης τονίζεται: “Ο πλάτανος αυτός φτάνει μέχρι την της παρακείμενης πολυς. Θα τον είχαν κατακρεουργήσει άγρια, αν δεν έβαζαν τις φωνές οι περίοικοι. Στα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας που προσέτρεξαν αρνήθηκαν να επιδείξουν την εντολή που είχαν, πράγμα που αναγκάστηκαν να κάνουν όταν κλήθηκε η Αστυνομία.

Το χαρτί που είχαν μαζί τους δεν είχε οδηγίες για το κλάδεμα των δέντρων, ούτε ήταν παρών αρμόδιος του Δήμου, για να δίνει οδηγίες.

Η ξυλεία δε που προέκυψε διαχωρίστηκε σε ωφέλιμη και μη και «αναχώρησε» προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στην ερώτηση πού θα την πάνε, το συνεργείο του εργολάβου που εκτελούσε το έργο απάντησε «στο », χωρίς όμως να πείσει αφού σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρχε λόγος να γίνει οποιοσδήποτε διαχωρισμός.

Τις προηγούμενες δε μέρες είχαν ακόλλητα κατακρεουργήσει άλλα μεγάλα δέντρα στην ίδια .

Φεύγοντας δε το συνεργείο άφησε το συμπολίτη γεμάτο πριονίδι, πιθανότατα εν είδη Χριστουγεννιάτικου στολισμού.

Η Δημοτική Αρχή Βόλου στα τρεισήμισι χρόνια παρουσίας της στην πόλη έχει επιδοθεί σε ένα πογκρόμ εναντίον των δέντρων και του πρασίνου, χωρίς να έχει φυτέψει έστω και ένα δέντρο στην πόλη, παρά τις κατά καιρούς βαρύγδουπες σχετικές δηλώσεις”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση