Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Π. Ηλιόπουλος: Λαθρομετανάστες σε διαμερίσματα φέρνουν οι Συριζαίοι σε Ν. Ιωνία και Αγριά
Π. Ηλιόπουλος: Λαθρομετανάστες σε διαμερίσματα φέρνουν οι Συριζαίοι σε Ν. Ιωνία και Αγριά

Π. Ηλιόπουλος: Λαθρομετανάστες σε διαμερίσματα φέρνουν οι Συριζαίοι σε Ν. Ιωνία και Αγριά

Παρέμβαση πραγματοποίησε – μέσω ερωτήσεως που κατέθεσε την Παρασκευή 5/1 – ο ς Μαγνησίας Χρυσής Αυγής για την επικείμενη εγκατάσταση λαθρομεταναστών εντός του αστικού ιστού σε και του Δ. Βόλου.

Συγκεκριμένα με ΚΥΑ η οποία ελήφθη στις 18/12 σε κέντρα εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών («ασυνόδευτων ανηλίκων αιτούντων άσυλο» όπως ακριβώς αναφέρονται…) μετατρέπονται κτίρια του Δήμου Βόλου.

Συγκεκριμένα τα ακίνητα που πρόκειται να στεγάσουν λαθρομετανάστες, σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ είναι τρία (3) ακίνητα από το συγκρότημα είκοσι συνολικώς κτιρίων της Παιδόπολης «Αγία Σοφία» που βρίσκεται στην περιοχή ς στον Δήμο Βόλου και δύο πτέρυγες κτιρίων στο συγκρότημα διώροφων κτιρίων επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη έα Ιωνία Βόλου.

Βάσει ποιού σκεπτικού και πολιτικού σχεδιασμού επελέγησαν κτίρια εντός αστικού ιστού για την εγκατάσταση ανθρώπων αορίστης προελεύσεως και άγνωστης ταυτότητας είναι απορίας άξιον.

Είναι δε γνωστή η τακτική των πάσης φύσεως παρανόμων εισερχομένων να δηλώνουν ότι αιτούνται πολιτικό άσυλο, ενώ στην ουσία κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, με να έχουν εισχωρήσει στην ελληνική επικράτεια εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, εξτρεμιστές και διάφορα εγκληματικά στοιχεία.

Στη δε ΚΥΑ σημειώνεται ότι εφόσον στα συγκεκριμένα κτίρια στεγάζονται άλλες δραστηριότητες θα χρησιμοποιηθούν οι κενοί χώροι. Αυτό συνιστά τεκμήριο της επικινδυνότητας και της ανικανότητας των ιθυνόντων νόων που συνέλαβαν το εν λόγω εγχείρημα, καθώς είναι προδιαγεγραμμένες οι συνέπειες της συστεγάσεως λαθρομεταναστών σε στο οποίο λειτουργούν επαγγελματικοί χώροι ή άλλες υπηρεσίες.

Ο ς Μαγνησίας Χρυσή Αυγής ρωτά τα αρμόδια υπουργεία:

Για ποιό λόγο τα κτίρια αυτά δεν διετέθησαν για Έλληνες αναξιοπαθούντες και αστέγους αλλά αξιοποιούνται μόνο προς όφελος αλλογενών παρανόμως εισελθόντων;

Επειδή συνεχώς προσπαθείτε να διεγείρετε το κοινό αίσθημα περί ευαισθησίας και κάνετε λόγο για «ασυνόδευτους ανηλίκους», θα δώσετε στη δημοσιότητα τα ακριβή στοιχεία των εν λόγω ατόμων που προορίζονται να εγκατασταθούν στα ακίνητα αυτά;

Γιατί το παρόν εγχείρημα μεθοδεύτηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να η τοπική κοινωνία του Βόλου και της ς να μην έχει γνώση του ζητήματος και η εγκατάστασή τους διενεργείται εν κρυπτώ;

"Αλιεύοντας" την είδηση