Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Όμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό για τα παιδιά στήθηκε στην ΠΕΜΣ
Όμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό για τα παιδιά στήθηκε στην ΠΕΜΣ

Όμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό για τα παιδιά στήθηκε στην ΠΕΜΣ

Έν πολύ όμορφο Χριστουγεννιάτικο στήθηκε το πρωί της Πρασκευής 27 Δεκεμβρίου 2019 μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, με πολλά δώρα, Άη-Βασίληδες, κλόουν και ξυλοπόδαρους, χορούς και και το σημαντικότερο πολύ χαρά στα μικρά παιδιά. Ήταν η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά, στα οποία μοιράστηκαν περισσότερα από πεντακόσια δώρα, από τοπικές επιχειρήσεις.

Από νωρίς το πρωί ο προαύλιος χώρος του Διοικητηρίου της κατακλύστηκε από παιδιά και γονείς, υπό Χριστουγεννιάτικους ήχους, κάλαντα και των ημερών.

Κλόουν, ξυλοπόδαροι και Άη-Βασίληδες, έπαιζαν με τα παιδιά, μοίραζαν γλυκίσματα, αλλά και πολύ χαρά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα , τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας Αθ. Μόρα και Γρ. Ιγγλέση και τον περιφερειακό σύμβουλο Γ. Κίτσιο να μοιράζουν δώρα σε όλα τα παιδιά, να ευχαριστούν όλους όσοι στήριξαν αυτή την πολύ επιτυχημένη εορταστική εκδήλωση και να εύχονται σε όλους “χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία”.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ενώ απευθυνόμενος στα παιδιά ευχήθηκε καλή πρόοδο στο σχολείο.

Σε δηλώσεις της η κ. ανέφερε: «διοργανώσαμε μια πολύ όμορφη εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά της Μαγνησίας. Η σημερινή εντυπωσιακή προσέλευση μικρών και μεγάλων δείχνει την ανάγκη της ς να χαρεί, να παίξει, την ανάγκη των γονιών να βρεθούν με τα παιδιά τους εδώ και να μοιραστούνε όμορφες στιγμές, να είναι όλοι καλά και εύχομαι αυτή η χρονιά που έρχεται να είναι μια χρονιά με υγεία και χαρά.

Αυτές οι ημέρες είναι ημέρες χαράς για όλα τα παιδιά και θέλουμε ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων να σκορπίσουμε χαμόγελα και πολλά δώρα. Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας χρόνια πολλά και καλή χρονιά».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση