Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Όμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό για τα παιδιά στήθηκε στην ΠΕΜΣ
Όμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό για τα παιδιά στήθηκε στην ΠΕΜΣ

Όμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό για τα παιδιά στήθηκε στην ΠΕΜΣ

Ένα πολύ όμορφο Χριστουγεννιάτικο στήθηκε το πρωί της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου 2019 μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων, με πολλά δώρα, , κλόουν και ξυλοπόδαρους, χορούς και τραγούδια και το σημαντικότερο πολύ χαρά στα μικρά παιδιά. Ήταν η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά, στα οποία μοιράστηκαν περισσότερα από πεντακόσια δώρα, από τοπικές επιχειρήσεις.

Από νωρίς το πρωί ο προαύλιος χώρος του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κατακλύστηκε από παιδιά και , υπό Χριστουγεννιάτικους ήχους, κάλαντα και τραγούδια των ημερών.

Κλόουν, ξυλοπόδαροι και , έπαιζαν με τα παιδιά, μοίραζαν γλυκίσματα, αλλά και πολύ χαρά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους θεματικούς αντι Θεσσαλίας Αθ. Μόρα και Γρ. Ιγγλέση και τον περιφερειακό σύμβουλο Γ. Κίτσιο να μοιράζουν δώρα σε όλα τα παιδιά, να ευχαριστούν όλους όσοι στήριξαν αυτή την πολύ επιτυχημένη εορταστική εκδήλωση και να εύχονται σε όλους “χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία”.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ενώ απευθυνόμενος στα παιδιά ευχήθηκε καλή πρόοδο στο σχολείο.

Σε της η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε: «διοργανώσαμε μια πολύ όμορφη εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά της Μαγνησίας. Η σημερινή εντυπωσιακή προσέλευση μικρών και μεγάλων δείχνει την ανάγκη της κοινωνίας να χαρεί, να παίξει, την ανάγκη των γονιών να βρεθούν με τα παιδιά τους εδώ και να μοιραστούνε όμορφες στιγμές, να είναι όλοι καλά και εύχομαι αυτή η χρονιά που έρχεται να είναι μια χρονιά με υγεία και χαρά.

Αυτές οι ημέρες είναι ημέρες χαράς για όλα τα παιδιά και θέλουμε ως – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων να σκορπίσουμε χαμόγελα και πολλά δώρα. Εύχομαι σε όλους τους συμ μας χρόνια πολλά και καλή χρονιά».

"Αλιεύοντας" την είδηση