Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου – Ο Άγιος Νικόλαος 
Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου – Ο Άγιος Νικόλαος 

Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου – Ο Άγιος Νικόλαος 

Πραγματοποιήθηκε η χθεσινή Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου – Ο   με την παρουσία αρκετών μελών  .
Αρχικά  τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Κώστας Σακαβάλας καλωσορίζοντας τα μέλη. Αναφέρθηκε στην απώλεια της Ευαγγελίας συζύγου του Γιάννη Σακαβάλα μέλους του συλλόγου.
. Σ. και τα μέλη εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους.
Στη συνέχεια προχώρησε στον διοικητικό απολογισμό για το έτος 2020,  αναφέροντας τα πεπραγμένα που έγιναν σε αυτό το έτος για την διάδοση του σκοπού του συλλόγου (, θέματα σχετικά με την οδοποιία, με το ,  δασικοί χάρτες κ.ά.)
Κατόπιν έδωσε τον λόγο στον ταμία Αθανάσιο  Αγγελόπουλο,  ο οποίος ανέλυσε τον οικονομικό απολογισμό του 2020.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος ζήτησε την έγκριση των απολογισμών από την Γενική Συνέλευση,  όπως έγινε με απόλυτη πλειοψηφία.
Ακολούθησε  για θέματα που τρέχουν σήμερα,  όπως η ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου του χωριού,  το οποίο έχει παραχωρηθεί στο σύλλογο  από τον δήμο Βόλου, η οδοποιία, το πόσιμο , οι δασικοί χάρτες.
Από τα μέλη τέθηκε επίσης και το θέμα της μη λειτουργίας του ναού του Αγίου Νικολάου για αρκετό χρονικό διάστημα και ποια είναι τα αίτια που συμβαίνει αυτό.
Επί αυτού τοποθετήθηκε και ο κ. Σταμούλης Πάντος,  ο οποίος είναι εκκλησιαστικός επίτροπος στο ναό του Αγίου Νικολάου και συμφωνήθηκε να γίνει ό, τι πρέπει ώστε ο ναός να επαναλειτουργήσει.
Στο τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους με την ευχή να ξεπεραστεί το θέμα της πανδημίας και να βρεθούν όλοι σε ένα πανηγύρι.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης των σωματείων της Μαγνησίας #Δράσειςαλληλεγγύης - https://t.co/GFZewp7GMm -

  • Τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων της Μικράς Ασίας στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας #ΜικρασιατικήΚαταστροφή - https://t.co/jmCyDTEry5 -

  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

"Αλιεύοντας" την είδηση