Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » ΟΛΒ: ανέλκυση και παραμονή σκαφών μόνο τη χειμερινή περίοδο
ΟΛΒ: ανέλκυση και παραμονή σκαφών μόνο τη χειμερινή περίοδο

ΟΛΒ: ανέλκυση και παραμονή σκαφών μόνο τη χειμερινή περίοδο

Απόφση έλβε το Δ.Σ. του ΟΛΒ σύμφωνα με την οποία εγκρίνει μόνο για τη χειμερινή περίοδο την ανέλκυση σκαφών σε χερσαίους χώρους στο λιμάνι του .
Ειδικότερα, στη αποφασίστηκε να επιτραπεί, μόνο για τη χειμερινή περίοδο 2017-2018 (από 01/10/2017 έως και 31/05/2018), η ανέλκυση σκαφών για διαχείμαση ή για επιθεώρηση αυτών, σε χερσαίους χώρους της Ο.Λ.Β. Α.Ε. (3ο Προβλήτα), υπό την αίρεση τήρησης εκ μέρους των πλοιοκτητών συγκεκριμένων όρων.
Σύμφωνα με τους όρους, δε θα εκτελείται καμία εργασία ς κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο, ενώ η καθέλκυση του συνόλου των ανελκυσμένων σκαφών να έχει υλοποιηθεί έως και 31/05/2018.
Επίσης, βάσει της ς, η διαχείμαση των σκαφών θα πρέπει να γίνει στον 3ο Προβλήτα, υπό την αίρεση τυχόν έναρξης εργασιών σχετιζόμενων με την εφαρμογή των μέτρων που προβλέπονται επί της αναφερόμενης στην παρ. -3- του σκεπτικού της παρούσης Κ.Υ.Α. (διαμόρφωση σημείου ς παλαιοσιδήρου χύδην-scrap) ή κάθε διάδοχη αυτής που η έκδοσή της επίκειται.
Στην περίπτωση που προαναφέρεται υποχρεούνται οι ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές των εν λόγω σκαφών στην άμεση απομάκρυνση αυτών. Επισημαίνεται ότι, για τον όρο αυτό, που κυρίαρχα διέπει τη διαδικασία ανέλκυσης και παραμονής του σκάφους σε χερσαίους χώρους του λιμένα, θα πρέπει να λαμβάνουν γνώση εγγρά & ενυπογρά οι ενδιαφερόμενοι, προ της ημερομηνίας ανέλκυσης του σκάφους, ενώ η αντίστοιχη έγκριση θα χορηγείται από το ραφείο Κινήσεως της Ο.Λ.Β. Α.Ε. μόνον στην περίπτωση ρητής αποδοχής αυτού του όρου.
Τέλος, δε θα επιτρέπεται πέραν της ημερομηνίας (31/05/2018) η ανέλκυση και παραμονή για διαχείμαση σκαφών σε χώρους της ζώνης λιμένα, ενώ θα επιτρέπεται και πέραν της ανωτέρω ημερομηνίας η ανέλκυση σκαφών μόνον όμως για υλοποίηση επιθεώρησης.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση