Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / ΟΛΒ: ανέλκυση και παραμονή σκαφών μόνο τη χειμερινή περίοδο
ΟΛΒ: ανέλκυση και παραμονή σκαφών μόνο τη χειμερινή περίοδο

ΟΛΒ: ανέλκυση και παραμονή σκαφών μόνο τη χειμερινή περίοδο

έλαβε το Δ.Σ. του σύμφωνα με την οποία εγκρίνει μόνο για τη χειμερινή περίοδο την ανέλκυση σκαφών σε χερσαίους χώρους στο λιμάνι του Βόλου.
Ειδικότερα, στη αποφασίστηκε να επιτραπεί, μόνο για τη χειμερινή περίοδο 2017- (από 01/10/2017 έως και 31/05/), η ανέλκυση σκαφών για διαχείμαση ή για επιθεώρηση αυτών, σε χερσαίους χώρους της (3ο Προβλήτα), υπό την αίρεση τήρησης εκ μέρους των πλοιοκτητών συγκεκριμένων όρων.
Σύμφωνα με τους όρους, δε θα εκτελείται καμία συντήρησης κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο, ενώ η καθέλκυση του συνόλου των ανελκυσμένων σκαφών να έχει υλοποιηθεί έως και 31/05/.
Επίσης, βάσει της απόφασης, η διαχείμαση των σκαφών θα πρέπει να γίνει στον 3ο Προβλήτα, υπό την αίρεση τυχόν έναρξης εργασιών σχετιζόμενων με την εφαρμογή των μέτρων που προβλέπονται επί της αναφερόμενης στην παρ. -3- του σκεπτικού της παρούσης Κ.Υ.Α. (διαμόρφωση σημείου διακίνησης παλαιοσιδήρου χύδην-scrap) ή κάθε διάδοχη αυτής που η έκδοσή της επίκειται.
Στην περίπτωση που προαναφέρεται υποχρεούνται οι ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές των εν λόγω σκαφών στην άμεση απομάκρυνση αυτών. Επισημαίνεται ότι, για τον όρο αυτό, που κυρίαρχα διέπει τη διαδικασία ανέλκυσης και παραμονής του σκάφους σε χερσαίους χώρους του λιμένα, θα πρέπει να λαμβάνουν γνώση εγγράφως & ενυπογράφως οι ενδιαφερόμενοι, προ της ημερομηνίας ανέλκυσης του σκάφους, ενώ η αντίστοιχη θα χορηγείται από το Γραφείο Κινήσεως της μόνον στην περίπτωση ρητής αποδοχής αυτού του όρου.
Τέλος, δε θα επιτρέπεται πέραν της ημερομηνίας (31/05/2018) η ανέλκυση και παραμονή για διαχείμαση σκαφών σε χώρους της ζώνης λιμένα, ενώ θα επιτρέπεται και πέραν της ανωτέρω ημερομηνίας η ανέλκυση σκαφών μόνον όμως για υλοποίηση επιθεώρησης.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Π.Π.Μ.: Μας απείλησε ο Αχ. Μπέος #ΠΠΜ - https://t.co/4IIHds6cS6 -

  • Το κείμενο της διακήρυξης Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου #ΤριμερήςΣύνοδος - https://t.co/XdaqO2UWwf -

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

"Αλιεύοντας" την είδηση