Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΗΛΙΟ / Ολοκληρώθηκεη παρουσίαση του προορισμού Βόλος – Πήλιο στην τουριστική έκθεση Philoxenia
Ολοκληρώθηκεη παρουσίαση του προορισμού Βόλος – Πήλιο στην τουριστική έκθεση Philoxenia

Ολοκληρώθηκεη παρουσίαση του προορισμού Βόλος – Πήλιο στην τουριστική έκθεση Philoxenia

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του προορισμού Βόλος – Πήλιο στην τουριστική έκθεση Philoxenia στην Θεσσαλονίκη που έλαβε χώρα από τις 10-12 Νοεμβρίου . Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας συμμετείχε στο stand του Δήμου Βόλου με συνεκθέτη τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και την υποστήριξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και συγκεκριμένα το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα κεράσματα από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας ενώ ακολούθησε μουσική εκδήλωση υπό τους ήχους κρουστών των Caracatu.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, της περιοχής της Μαγνησίας πραγματοποίησαν B2B ραντεβού με τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού, κάποιοι εκ των οποίων συμμετείχαν σε τετραήμερο ταξίδι εξοικείωσης στη Μαγνησία τις επόμενες ημέρες.

Στο συμμετείχαν 8 τουριστικοί πράκτορες από χώρες της Ευρώπης, οι οποίες αποτελούν αγορές-στόχους για τον τουρισμό της Μαγνησίας. Κατά την πρώτη μέρα επίσκεψης τους στην περιοχή επισκέφθηκαν τη Νέα Αγχίαλο, το Βόλο αλλά και τα χωριά της Μακρινίτσας και της Πορταριάς, όπου διανυκτέρευσαν. Σε γεύμα που δόθηκε από τον παρέστησε και η πρόεδρος του Δημοτικής Ενότητας Βόλου, Ιωάννα Ζωμένου.

Την επόμενη μέρα αναχώρησαν για Χάνια, επισκέφθηκαν την Ζαγορά και το , ενώ κατά τις μεσημεριανές ώρες ακολούθησαν τον δρόμο για Άγιο Ιωάννη, Νταμούχαρη και .

Η τρίτη μέρα περιελάμβανε το Νότιο Πήλιο με στάσεις στην Άφησσο, τις , την Βυζίτσα και τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, με διανυκτέρευση στην Αγριά. Οι hosted buyers αποτυπώνοντας στο μυαλό τους όλες τις πλευρές του Πηλίου, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση