Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ολοκληρώθηκε το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα του ΚΔΑΠ Βασδέκειο της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ
Ολοκληρώθηκε το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα του ΚΔΑΠ Βασδέκειο της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Ολοκληρώθηκε το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα του ΚΔΑΠ Βασδέκειο της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

 

 

Ολοκληρώθηκε την Πρσκευή 29 Ιουλίου το καλοκαιρινό πρόγραμμα του , δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Οι δύο τελευταίες μέρες ήταν αφιερωμένες σε παρουσιάσεις εργαστηρίων και παιχνίδια. Αναλυτικότερα την Πέμπτη 28 Ιουλίου τα εργαστήρια μουσικής και κατασκευών παρουσίασαν δραματοποιημένα τραγούδια και ιστορίες, παρουσία των γονιών. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό για μας, τα παιδιά και τους γονείς τους που καταφέραμε μετά από 3 χρόνια κλεισίματος, λόγω , να ανοίξουμε τις πόρτες μας στους γονείς και να απολαύσουμε όλοι μαζί τις υπέροχες παρουσιάσεις των παιδιών.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου τα παιδιά είχαν την τιμητική τους και ολόκληρη η μέρα ήταν γεμάτη παιχνίδια. Στη δροσερή βεράντα του έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια, παιχνίδια στόχων και δεξιοτήτων με ανάπαυλες για κεράσματα. Η μέρα έκλεισε με ένα ξέφρενο με πολύ χορό και τραγούδι.

Το προσωπικό του ΚΔΑΠ ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών που ήταν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και εύχονται σε όλους, γονείς και παιδιά, καλό υιπο καλοκαιριού. Το ραντεβού ανανεώνεται για τον προσεχή Σεπτέμβριο με νέες δράσεις και προγράμματα.

Υπενθυμίζεται πως τις ερχόμενες μέρες ξεκινούν οι αιτήσεις της ΕΕΤΑΑ για το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ -.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν  στο τηλέφωνο 24210 91113 για πληροφορίες και βοήθεια στη συμπλήρωση της αίτησή τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση