Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ολοκληρώθηκε το 1ο Ολιστικό φεστιβάλ Βόλου
Ολοκληρώθηκε το 1ο Ολιστικό φεστιβάλ Βόλου

Ολοκληρώθηκε το 1ο Ολιστικό φεστιβάλ Βόλου

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Βόλου και με αρωγό την Μαγνήτων Κιβωτό, το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την ΕΑΣ Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε το 1ο Ολιστικό φεστιβάλ Βόλου, το 3ήμερο 7-8-9/9/2018.


Το Holιstic Festival / HOLISTIC LIFE STYLE,  το πρωτότυπο και μοναδικό στο είδος του αυτό πολιτιστικό γεγονός, συνδυάζει όλες τις πτυχές του σύγχρονου Lifestyle και κυρίως άθληση και ευεξία, σε ένα ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δράσεων ανοικτό για όλες τις ηλικίες.

Η “Ολιστική ζωή” αποτελεί ένα νέο τρόπο ζωής που στηρίζεται στους πυλώνες της θετικής ψυχολογίας και της ψύχραιμης αντιμετώπισης των καταστάσεων, την και τη σωματική άσκηση.

Πραγματοποιήθηκε δρόμου για την υποστήριξη της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», ιστιοπλοΐα για όλη την οικογένεια, σεμινάριο μεσογειακής διατροφής, εναλλακτικά ομαδικά προγράμματα άσκησης με τους κορυφαίους του χώρου, ομιλίες με ολιστική προσέγγιση από επιστημονικούς συνεργάτες, επιδείξεις, αθλητικά shows, ποδηλατάδα για όλους, πεζοπορία στη Μακρινίτσα, προβολή ταινίας, παιδικό εργαστήρι και ένα εντυπωσιακό τραπέζι με τοπικά δημιούργησαν ένα ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δράσεων ανοικτό για όλες τις ηλικίες.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, για ένα 3ήμερο, μια μοναδική εμπειρία, γνωρίζοντας βιωματικά, έναν ολιστικό, υγιεινό τρόπο ζωής, με θετική ενέργεια, αλλά και να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά του τόπου, σε συνδυασμό με την πολιτιστική κληρονομιά, μέσα από δράσεις, που απευθύνονται σε όλους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση