Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη
Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του ειδικού καναλιού προστασίας καλωδίων, στα δίκτυα και στις σωληνώσεις των στον Προσήνεμο Μώλο Λιμένα Βόλου – κυματοθραύστη.

Το κανάλι που τοποθετήθηκε είναι ελαστικό, υψηλής αντοχής και προστασίας, ειδικό για εξωτερικούς χώρους τραπεζοειδούς μορφής για την διέλευση πεζών από πάνω.

Υπενθυμίζεται ότι, το έργο «Κατασκευή Δικτύων Παροχής Ύδατος και Ρεύματος για την Εξυπηρέτηση Σκαφών Αναψυχής στον Προσήνεμο Μώλο Λιμένα Βόλου» είχε ολοκληρωθεί στην πλειοψηφία του κι ήταν λειτουργικό από τέλη Απριλίου.

Τα ειδικά κανάλια προστασίας, είχαν παραγγελθεί από τον Ιανουαρίου από βρετανική εταιρεία, ωστόσο λόγω των ειδικών προδιαγραφών τους, παραλήφθηκαν πρόσφατα και τοποθετήθηκαν ενώ απομακρύνθηκαν τα προσωρινά καλύμματα που είχαν τοποθετηθεί.

Ο ανταποκρινόμενος, στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για τον ελλιμενισμό σκαφών, υπέγραψε πριν λίγο καιρό σύμβαση, για την επέκταση των και στη δυτική πλευρά του κεντρικού προβλήτα.

Οι επέκτασης, έχουν ήδη ολοκληρωθεί και πλέον δίνεται η δυνατότητα σε ακόμη περισσότερα αναψυχής, να προσεγγίσουν και να «δέσουν» στον λιμένα Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση