Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ολοκληρώθηκε η Γιορτή Κρασιού
Ολοκληρώθηκε η Γιορτή Κρασιού

Ολοκληρώθηκε η Γιορτή Κρασιού

Διοργανώθηκε και φέτος από τους της έας Αγχιάλου, με την συνδρομή του Δήμου Βόλου, η γιορτή κρασιού, που ήταν η 56η, χιλιάδες πολιτών του Βόλου και επισκέπτες (κόπηκαν 10.700 εισιτήρια) απόλαυσαν τις εκδηλώσεις και διασκέδασαν με κορυφαίους Ελληνες καλλιτέχνες.

Η κάνει λόγο για “ρεκόρ εισπράξεων που έφθασε τις 95.000 ευρώ, αν και λόγω των καιρικών συνθηκών «χάθηκε» μια βραδιά, η πρώτη.

Οι έφθασαν τις 73.000 ευρώ και αφορούσαν τις αμοιβές, το και τη των καλλιτεχνών, την ΠΙ, αφίσες και διαφημιστική καμπάνια, αμοιβή εταιρίας secutiry, το μίσθωμα που εισέπραξε ο Δήμος, χημικές τουαλέτες κ.ά.”

Επίσης αναφέρει ότι “από τα καθαρά έσοδα, πέραν όλων των άλλων υποχρεώσεων τους, οι διοργανωτές δεσμεύτηκαν από το Δήμο και θα καταβάλλουν ως ενίσχυση από 1.000 ευρώ στο , στο Σύλλογο παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα» και στο σύλλογο Μάγνητες Τυφλοί, κάτι που θα γίνεται κάθε χρόνο με διαφορετικό βέβαια αποδέκτη ανάμεσα στους κοινωνικούς συλλόγους και τα Ιδρύματα της περιοχής.

Θα πρέπει να σημειωθεί και με αφορμή το θόρυβο που επιχειρήθηκε να προκληθεί για να αμαυρωθεί μια ακόμη επιτυχημένη , που απόλαυσαν οι Βολιώτες, ότι για πρώτη φορά ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ενημερώθηκε η , κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί.

Όλα έγιναν με απόλυτη νομιμότητα και διαφάνεια και η Δημοτική Αρχή συμβάλλοντας στη διοργάνωση αυτή, παρέδωσε και πάλι μαθήματα σε όλους τους μίζερους, που συνεχίζουν να ελεεινολογούν, πώς ασκείται διοίκηση προς όφελος της πόλης και των πολιτών και όχι προς ίδια συμφέροντα”.

"Αλιεύοντας" την είδηση