Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ολοκληρώθηκε η Γιορτή Κρασιού
Ολοκληρώθηκε η Γιορτή Κρασιού

Ολοκληρώθηκε η Γιορτή Κρασιού

Διοργανώθηκε και φέτος από τους φορείς της έας Αγχιάλου, με την συνδρομή του Δήμου Βόλου, η κρασιού, που ήταν η 56η, χιλιάδες πολιτών του Βόλου και επισκέπτες (κόπηκαν 10.700 εισιτήρια) απόλαυσαν τις εκδηλώσεις και διασκέδασαν με κορυφαίους Ελληνες καλλιτέχνες.

Η Βόλου κάνει λόγο για “ρεκόρ εισπράξεων που έφθασε τις 95.000 ευρώ, αν και λόγω των καιρικών συνθηκών «χάθηκε» μια βραδιά, η πρώτη.

Οι έφθασαν τις 73.000 ευρώ και αφορούσαν τις αμοιβές, το και τη διαμονή των καλλιτεχνών, την ΠΙ, αφίσες και διαφημιστική καμπάνια, αμοιβή εταιρίας secutiry, το μίσθωμα που εισέπραξε ο Δήμος, χημικές τουαλέτες κ.ά.”

Επίσης αναφέρει ότι “από τα καθαρά , πέραν όλων των άλλων υποχρεώσεων τους, οι διοργανωτές δεσμεύτηκαν από το Δήμο και θα καταβάλλουν ως ενίσχυση από 1.000 ευρώ στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στο Σύλλογο παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα» και στο σύλλογο Μάγνητες Τυφλοί, κάτι που θα γίνεται κάθε χρόνο με διαφορετικό βέβαια αποδέκτη ανάμεσα στους κοινωνικούς συλλόγους και τα Ιδρύματα της περιοχής.

Θα πρέπει να σημειωθεί και με αφορμή το θόρυβο που επιχειρήθηκε να προκληθεί για να αμαυρωθεί μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση, που απόλαυσαν οι Βολιώτες, ότι για πρώτη φορά ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ενημερώθηκε η Διοίκηση, κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί.

Όλα έγιναν με απόλυτη νομιμότητα και και η Δημοτική Αρχή συμβάλλοντας στη διοργάνωση αυτή, παρέδωσε και πάλι μαθήματα σε όλους τους μίζερους, που συνεχίζουν να ελεεινολογούν, πώς ασκείται διοίκηση προς όφελος της πόλης και των πολιτών και όχι προς ίδια συμφέροντα”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση