Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στον χώρο του Νοσοκομείου
Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στον χώρο του Νοσοκομείου

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στον χώρο του Νοσοκομείου

Ολοκληρώθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου οι παρεμβάσεις στον χώρο του υ ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκαν και οι ασφαλτόστρωσης σε του Πολεοδομικού Συγκροτήματος.

Πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις που πραγματοποιήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του υ αυτές αφορούν σε συντήρηση τριών θέσεων ΑμεΑ και οριοθέτηση μίας ακόμη νέας θέσης ΑμεΑ στην οδό Πολυμέρη έμπροσθεν του Νοσοκομείου.

Οι θέσεις φέρουν επικάλυψη χρώματος μπλε σε όλη την επιφάνεια και επιδαπέδια σήμανση με το Διεθνές Σύμβολο Προσβασιμότητας. Επίσης έχει τοποθετηθεί κάθετη πινακίδα σήμανσης με το Διεθνές Σύμβολο Προσβασιμότητας.

Ακόμη έγινε η διαγράμμιση και οριοθέτηση, με έντονο κίτρινο χρώμα, για δύο θέσεις ασθενοφόρων στην είσοδο του Νοσοκομείου και δημιουργήθηκαν 15 θέσεις στάθμευσης δικύκλων ενώ τοποθετήθηκαν και ποδηλατοστάτες (12 θέσεις) με την ανάλογη σήμανση.

Οι παρεμβάσεις ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση κορυνών στα σημεία ς στον χώρο του Νοσοκομείου όπου και στάθμευαν παράνομα με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η στο Νοσοκομείο.

Σε ότι αφορά τις εργασίες οδοποιίας αυτές πραγματοποιήθηκαν κατά μήκος της οδού Πολυμέρη στην συμβολή με τις οδούς Κασσαβέτη, Περαιβού και Αθανασάκη. Πρόκειται για οδικά τμήματα όπου το είχε “καθίσει” και οι φθορές καθιστούσαν επικίνδυνη την προσπελασιμότητα των οχημάτων.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση