Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ολιγόωρο fam trip Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων στο Πήλιο
Ολιγόωρο fam trip Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων στο Πήλιο

Ολιγόωρο fam trip Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων στο Πήλιο

Tην υποδοχή κι την οργάνωση της επίσκεψης 10 Ολλνδών τουριστικών πρακτόρων για λίγες ώρες στο Βόλο και στο Πήλιο, ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων . Μαγνησίας, κατόπιν ς από το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου για την επίσκεψη.

Το δι εξοικείωσης στη Μαγνησία διοργανώνεται από το γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών σε συνεργασία με την Aegean Airlines. Ο Βόλος και το Πήλιο είναι δύο από τις πέντε περιοχές που περιλαμβάνει το fam trip από τις 17-23 Σεπτεμβρίου 2016. Οι υιπες είναι η Σκιάθος, η Αλόννησος και η Αθήνα.

Συγκεκριμένα χθες, 19 Σεπτεμβρίου, ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων . Μαγνησίας, Πάρις Κονιόρδος, ανέλαβε να τους ξεναγήσει στο παραλιακό τμήμα του Παγασητικού σε μια τετράωρη ξενάγηση που περιελάμβανε τον Σταθμό των Άνω Λεχωνίων προκειμένου να γίνει επίσκεψη στο Τρενάκι του Πηλίου, την Κάτω Γατζέα, τα , την Άφησσο, την Αργαλαστή, το Χόρτο, τις Μηλιές και τη Βυζίτσα.

Σε όλες τις τοποθεσίες πραγματοποιήθηκε 10λεπτη στάση ούτως ώστε να δούν τις ομορφιές της κάθε περιοχής και να «τραβήξουν» τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Κατά το τέλος της επίσκεψης και λίγο πρίν επιβιβαστούν οι τουριστικοί πράκτορες στο υδροπτέρυγο για τον επόμενο προορισμό τους, έγινε πρόταση από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας προς τον εκπρόσωπο του γραφείου του ΕΟΤ – Γραφείο Κάτω Χωρών, Σωτήρη Βαρδάκη, να διοργανωθεί ένα πολυήμερο fam trip στην περιοχή μας, κατά το οποίο η Ένωση θα αναλάβει τη φιλοξενία και την ξενάγηση των τουριστικών πρακτόρων στο Πήλιο σε συνεργασία πάντα με τους Δήμους , Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση