Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ολιγόωρο fam trip Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων στο Πήλιο
Ολιγόωρο fam trip Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων στο Πήλιο

Ολιγόωρο fam trip Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων στο Πήλιο

Tην υποδοχή και την οργάνωση της επίσκεψης 10 Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων για λίγες ώρες στο Βόλο και στο Πήλιο, ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, κατόπιν ενημέρωσης από το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου για την επίσκεψη.

Το ταξίδι εξοικείωσης στη Μαγνησία διοργανώνεται από το του Κάτω Χωρών σε συνεργασία με την Airlines. Ο Βόλος και το Πήλιο είναι δύο από τις πέντε περιοχές που περιλαμβάνει το fam trip από τις 17-23 Σεπτεμβρίου 2016. Οι υπόλοιπες είναι η Σκιάθος, η και η Αθήνα.

Συγκεκριμένα χθες, 19 Σεπτεμβρίου, ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, Πάρις Κονιόρδος, ανέλαβε να τους ξεναγήσει στο παραλιακό τμήμα του Παγασητικού σε μια τετράωρη ξενάγηση που περιελάμβανε τον Σταθμό των Άνω Λεχωνίων προκειμένου να γίνει επίσκεψη στο , την , τα , την Άφησσο, την , το Χόρτο, τις Μηλιές και τη Βυζίτσα.

Σε όλες τις τοποθεσίες πραγματοποιήθηκε 10λεπτη στάση ούτως ώστε να δούν τις ομορφιές της κάθε περιοχής και να «τραβήξουν» τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Κατά το τέλος της επίσκεψης και λίγο πρίν επιβιβαστούν οι τουριστικοί πράκτορες στο υδροπτέρυγο για τον επόμενο προορισμό τους, έγινε πρόταση από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας προς τον εκπρόσωπο του γραφείου του Κάτω Χωρών, Σωτήρη Βαρδάκη, να διοργανωθεί ένα πολυήμερο fam trip στην περιοχή μας, κατά το οποίο η Ένωση θα αναλάβει τη φιλοξενία και την ξενάγηση των τουριστικών πρακτόρων στο Πήλιο σε συνεργασία πάντα με τους Δήμους , Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

  • Ελαφρά τραυματίστηκε 11χρονη από σπασμένο τζάμι #σπασμένοτζάμι - https://t.co/WnozfU8H5Z -

"Αλιεύοντας" την είδηση