Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου
Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου

Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου

Οικονομική μετκίνηση – κι για φέτος το καλοκαίρι – εξασφαλίζουν σε όλους τους νέους έως 18 ετών οι Αστικές Συγκοινωνίες .

Πιο συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου λήγει η δυνατότητα χρήσης της ικής κάρτας για αγορά μειωμένου εισιτηρίου και για το λόγο αυτό για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο – και μόνο για αυτούς – και για να συνεχίσουν οι να μετακινούνται οικονομικά έχουν την δυνατότητα αγοράς ειδικής μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών.

Η συγκεκριμένη κάρτα κοστίζει μόλις 30 ευρώ/μήνα και θα μπορούν να την χρησιμοποιούν τόσο για την Α' όσο και την Β' Ζώνη (περιοχές εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος).

Έτσι με την αγορά της συγκεκριμένης κάρτας δίνεται η δυνατότητα στους να συνεχίσουν να μετακινούνται ακόμα πιο οικονομικά και από το μειωμένο εισιτήριο καθώς με 1 ευρώ την ημέρα ουσιαστικά θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσες φορές θέλουν όλες τις λεωφορειακές γραμμές.

«Είναι μία κίνηση που ξεκινήσαμε από πέρυσι με μία διαφορά ωστόσο. Πέρυσι είχαμε δώσει την δυνατότητα στους νέους έως 18 ετών να μπορούν να προμηθευτούν μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών με κόστος αντίστοιχο της φοιτητικής, δηλαδή η κάρτα ήταν στα 55 ευρώ. Φέτος μειώσαμε ακόμα περισσότερο το κόστος και με μόλις 30 ευρώ οι μπορούν να μετακινούνται καθημερινά και παντού για ένα μήνα», αναφέρει ο πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών κ. ίκος Ευαγγελινός.

Την μηνιαία κάρτα οι ές μπορούν να την προμηθεύονται από τα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, Κοραή 56, 2ος όροφος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση