Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου
Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου

Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου

μετακίνηση – και για φέτος το καλοκαίρι – εξασφαλίζουν σε όλους τους νέους έως 18 ετών οι .

Πιο συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου λήγει η δυνατότητα χρήσης της μαθητικής κάρτας για μειωμένου εισιτηρίου και για το λόγο αυτό για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο – και μόνο για αυτούς – και για να συνεχίσουν οι μαθητές να μετακινούνται οικονομικά έχουν την δυνατότητα αγοράς ειδικής μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών.

Η συγκεκριμένη κάρτα κοστίζει μόλις 30 /μήνα και θα μπορούν να την χρησιμοποιούν τόσο για την Α’ όσο και την Β’ Ζώνη (περιοχές εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος).

Έτσι με την της συγκεκριμένης κάρτας δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να συνεχίσουν να μετακινούνται ακόμα πιο οικονομικά και από το μειωμένο καθώς με 1 την ημέρα ουσιαστικά θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσες φορές θέλουν όλες τις λεωφορειακές γραμμές.

«Είναι μία κίνηση που ξεκινήσαμε από πέρυσι με μία διαφορά ωστόσο. Πέρυσι είχαμε δώσει την δυνατότητα στους νέους έως 18 ετών να μπορούν να προμηθευτούν μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών με κόστος αντίστοιχο της φοιτητικής, δηλαδή η κάρτα ήταν στα 55 ευρώ. Φέτος μειώσαμε ακόμα περισσότερο το κόστος και με μόλις 30 ευρώ οι νέοι μπορούν να μετακινούνται καθημερινά και παντού για ένα μήνα», αναφέρει ο πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών κ. Νίκος Ευαγγελινός.

Την μηνιαία κάρτα οι μαθητές μπορούν να την προμηθεύονται από τα γραφεία του Αστικού , Κοραή 56, 2ος όροφος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση