Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Οι «Βιβλιοναύτες» «πλημμύρισαν» την πόλη με παιδικές φωνές, ζωγραφιές και δράσεις
Οι  «Βιβλιοναύτες» «πλημμύρισαν» την πόλη  με παιδικές φωνές, ζωγραφιές και δράσεις

Οι «Βιβλιοναύτες» «πλημμύρισαν» την πόλη με παιδικές φωνές, ζωγραφιές και δράσεις

Στο πλαίσιο προβολής του «3ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου»

«Πλημμύρισαν» την πόλη, με παιδικές φωνές, ζωγραφιές και πλούσιες δράσεις, τα παιδιά –ές του προγράμματος «» που με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, ξεχύθηκαν στην πόλη, διανέμοντας καταρχήν έντυπο υλικό σε όλους όσοι συναντούσαν στη διαδρομή από τα τους, μέχρι το Πανεπιστήμιο όπου κατέληξαν, προκειμένου να ζωγραφίσουν ένα τεράστιο πανό έξω από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Πρόκειται για μια δράση, που εντάσσεται στα πλαίσια της προβολής του «3ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» και το οποίο ξεκινά αύριο το πρωί, στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας. Παράλληλα, μέχρι το μεσημέρι, θα λειτουργήσει βιωματικό εργαστήριο, με κωδική ονομασία “ΒΙΒΛΙΟΝΑΥΤΕΣ” στο χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μπροστά στο κτήριο Παπαστράτου, σε συν με την Δ/νση , την Ένωση Συλλόγων Γονέων και των 5ου – 20ού και 30ού Δημοτικών Σχολείων .

Κατά τη μετακίνηση των ών προς το χώρο του Παραλιακού Πανεπιστημιακού Συγκροτήματος, από το πρωί, διανέμονταν από τους ίδιους, ενημερωτικό υλικό για τις δράσεις σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Όπως τονίστηκε από τους εκπαιδευτικούς, οι μαθητές των 5ου-20ού-30ού δ. σχ. συνοδοιπόροι σε ένα δι γνώσης κλείνοντας τις δράσεις και ανοίγοντας την αυλαία του «3ου Φεστιβάλ», συναντιούνται στο Θόλο του Πανεπιστημίου, αφού στην πορεία τους έχουν προπαγανδίσει το ετήσιο γεγονός».

Συμπαραστάτες στο δι της γνώσης, οι διευθυντές –δάσκαλοι των σχολείων: Απόστολος Ατσιάς 5ο Δ. Σχ. Βόλου – Φίλιππος Κωνσταντινίδης 20ό Δ. Σχ. Βόλου -Πασχάλης Δήμου 30ό Δ. Σχ. Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση