Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου στηρίζουν την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ  
Οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου στηρίζουν την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ   

Οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου στηρίζουν την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ  

Οι Αστικές Συγκοινωνίες στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ στο πλαίσιο της Πανελλαδικής κινητοποίησης «Γίνε ο Ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ».

Όπως είναι γνωστό το παιδί πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, μια σπάνια νόσος που χαρακτηρίζεται από απώλεια των κινητικών νευρώνων στον νωτιαίο μυελό και το κατώτερο εγκεφαλικό στέλεχος, με αποτέλεσμα τη σοβαρή και επιδεινούμενη μυϊκή ατροφία και αδυναμία.

Η οικογένεια προσπαθεί να συγκεντρώσει ώστε ο μικρός αυτός ήρωας της ζωής να λάβει τη νέα – εγκεκριμένη – γονιδιακή θεραπεία που παρέχεται μόνο στην Αμερική και κοστίζει 3 εκ. ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό οι Αστικές Συγκοινωνίες δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχες και από σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κουμπαράδες στα εκδοτήρια εισιτηρίων. Όλα τα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Τα εκδοτήρια βρίσκονται:

-Κ. Καρτάλη (Μεταξύ των οδών Ερμού και Σωκράτους)

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή (7:00 – 23:00) / Σάββατο (7:00 – 15:00) / Σάββατο Απόγευμα και Κυριακή Κλειστό

– Λ. Δημητριάδος με Π. Μελά

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή (7:00 – 23:00) / Σάββατο (7:00 – 15:00) / Σάββατο Απόγευμα και Κυριακή Κλειστό

– Κεντρική Αφετηρία (Διασταύρωση των οδών Ζάχου – Σέκερη)

Δευτέρα έως Παρασκευή (5:10 – 22:30)

«Ας αποδείξουμε και έμπρακτα, πως η ζωή του μικρού Παναγιώτη –Ραφαήλ είναι πολύτιμη! Ας δώσουμε όλοι μαζί στον μικρό αυτό μαχητή το φιλί της ζωής», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου Νίκος Ευαγγελινός.

Η Μ.Δ. για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ

Αρωγός στην αγωνία και στον αγώνα της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ Γλωσσιώτη, για την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, στέκεται η .

Το μικρό παιδάκι, ηλικίας 18 μηνών, η περίπτωση του οποίου έχει συγκινήσει και κινητοποιήσει το πανελλήνιο, πάσχει από μία πολύ σοβαρή και σπάνια ασθένεια, που ονομάζεται νωτιαία μυϊκή ατροφία, τύπου Ι.

Πρόκειται για νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα του παιδιού. Στην δεν μπορεί να θεραπευτεί. Στην Αμερική, όμως, υπάρχει μία καινοτόμος θεραπεία που παρεμβαίνει στο DNA και δημιουργεί το γονίδιο που λείπει στο παιδί. Το κόστος της χορήγησης είναι τεράστιο και φθάνει στα 3.000.000 ΕΥΡΩ.

Οι γονείς πρέπει να συγκεντρώσουν αυτό το ποσό το συντομότερο, γιατί η θεραπεία πρέπει να γίνει πριν το παιδί γίνει 2 ετών.

Για τον λόγο αυτό, ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος έδωσε εντολή να διενεργηθεί ειδική δισκοφορία σε όλους του ναούς και τιμ της τοπικής  Εκκλησίας, κατά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής 27 Οκτωβρίου, το προϊόν της οποίας θα δοθεί στην οικογένεια του μικρού παιδιού, για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας του και καλεί όλους να συμβάλουν σ’ αυτήν την προσπάθεια, προσφέροντας από το απόθεμα της αγάπης τους.

 

Ο Ολυμπιακός  Βόλου συγκεντρώνει χρήματα για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ

Στον δύσκολο αγώνα που δίνει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ και η οικογένειά του ώστε ο μικρός αυτός μαχητής της ζωής να λάβει τη νέα – εγκεκριμένη – γονιδιακή θεραπεία που παρέχεται μόνο στην Αμερική ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει, νωτιαία μυϊκή ατροφία, συμμετέχει η ΠΑΕ .

Στο πλαίσιο αυτό, στον αγώνα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 στις 16:00 με τον Θεσπρωτό στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της , θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς στο εκδοτήριο των εισιτηρίων και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Να σημειωθεί ότι χρήματα συγκεντρώνονται και από το ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες και προπονητικό τιμ, αλλά και από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ τα οποία μαζί και με όσα συγκεντρωθούν από τον αγώνα του Σαββάτου θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό όπου και συγκεντρώνονται χρήματα για το μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Καλείται όλος  ο  φίλαθλος το Σάββατο 19 Οκτωβρίου να δώσει μαζικό παρών στο γήπεδο για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να είναι ο 12ος παίκτης στην προσπάθεια για τη νίκη αλλά και να συμβάλλει με ό,τι ο καθένας μπορεί να διαθέσει στον αγώνα που κάνει αυτή η οικογένεια για να σώσει το παιδί της.

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ είναι πλέον το παιδί όλων  και η μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από τους όλης της χώρας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση