Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου πάνε… θάλασσα
Οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου πάνε… θάλασσα

Οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου πάνε… θάλασσα

έα δρομολόγια από και προς την παραλία των Κάτω Λεχωνίων

Σε μια ακόμα πρωτοβουλία για την διευκόλυνση του επιβατικού κοινού για τα καλοκαιρινά μπάνια σε παραλίες που μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε σύνδεση με την αστική συγ προχωρά το Βόλου καθώς από την Παρασκευή 21 Ιουνίου και καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού mini bus θα μεταβαίνει στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων (Καρνάγιο).

Πιο συγκεκριμένα το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί την γραμμή ο5 (Πλατανίδια) και θέλει να κάνει μπάνιο στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων θα μπορεί στην στάση “Γυμνάσιο Κάτω Λεχώνια-Ψ” να μετεπιβιβάζεται σε mini bus με το ίδιο εισιτήριο, χωρίς δηλαδή επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και να μεταφέρεται στην παραλία.

Τα δρομολόγια από και προς την παραλία θα γίνονται από τις 9.30 π.μ. έως και τις 17.30.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου  Νίκος Ευαγγελινός “πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου που πήραμε σε συνεργασία με τα δύο beach bar που βρίσκονται σε εκείνο το σημείο, το “Big Fish” και το “Ballux” και ελπίζουμε να αποδώσει καρπούς σε αμφότερους.

Όπως έχω ξαναπεί στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν πληρέστερα το επιβατικό κοινό, χωρίς περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση και να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να μεταβούν σε κάποιες παραλίες να τις επισκεφθούν. Να τις κάνουμε και αυτές προσβάσιμες με την αστική συγ. Γιατί να πηγαίνει κάποιος στα Λεχώνια και να μην μπορεί να πάει στην παραλία ή να πρέπει να περπατήσει μέχρι εκεί; Πλέον θα μπορεί να κάνει το μπάνιο του χωρίς καμία ”.

Άγιος Ονούφριος, Άνω Βόλος – Αλυκές με 1,70

Υπενθυμίζεται ότι από την Δευτέρα 3 Ιουνίου η γραμμή Νο4 Άγιος Ονούφριος-Άνω Βόλος έχει τροποποιηθεί και το δρομολόγιο των 10.12 π.μ. από την πλατεία Αγίου Ονουφρίου έχει επεκταθεί ως τις Αλυκές με την χρήση ενός πράσινου εισιτηρίου αξίας 1,70 € και 0,80 €(μειωμένο) αντίστοιχα, για τους που το δικαιούνται.

Η προς Άγιο Ονούφριο, πραγματοποιείται με το δρομολόγιο των 12:45 μ.μ. από Αλυκές, με την χρήση επίσης ενός πράσινου εισιτηρίου αξίας 1,70 €  και 0,80 € αντίστοιχα, για τους που το δικαιούνται.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση