Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου πάνε… θάλασσα
Οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου πάνε… θάλασσα

Οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου πάνε… θάλασσα

Νέα δρομολόγια από και προς την παραλία των Κάτω Λεχωνίων

Σε μια ακόμα πρωτοβουλία για την διευκόλυνση του επιβατικού κοινού για τα καλοκαιρινά μπάνια σε παραλίες που μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε σύνδεση με την αστική συγκοινωνία προχωρά το Αστικό ΚΤΕΛ καθώς από την Παρασκευή 21 Ιουνίου και καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού mini bus θα μεταβαίνει στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων (Καρνάγιο).

Πιο συγκεκριμένα το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί την γραμμή Νο5 (Πλατανίδια) και θέλει να κάνει μπάνιο στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων θα μπορεί στην στάση “υμνάσιο Κάτω Λεχώνια-Ψυγεία” να μετεπιβιβάζεται σε mini bus με το ίδιο , χωρίς δηλαδή επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και να μεταφέρεται στην παραλία.

Τα δρομολόγια από και προς την παραλία θα γίνονται από τις 9.30 π.μ. έως και τις 17.30.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ   Νίκος Ευαγγελινός “πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου που πήραμε σε συνεργασία με τα δύο beach bar που βρίσκονται σε εκείνο το σημείο, το “Big Fish” και το “Ballux” και ελπίζουμε να αποδώσει καρπούς σε αμφότερους.

Όπως έχω ξαναπεί στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν πληρέστερα το επιβατικό κοινό, χωρίς περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση και να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να μεταβούν σε κάποιες παραλίες να τις επισκεφθούν. Να τις κάνουμε και αυτές προσβάσιμες με την αστική συγκοινωνία. ιατί να πηγαίνει κάποιος στα Λεχώνια και να μην μπορεί να πάει στην παραλία ή να πρέπει να περπατήσει μέχρι εκεί; Πλέον θα μπορεί να κάνει το μπάνιο του χωρίς καμία ταλαιπωρία”.

Άγιος Ονούφριος, Άνω με 1,70

Υπενθυμίζεται ότι από την Δευτέρα 3 Ιουνίου η γραμμή Νο4 Άγιος Ονούφριος-Άνω έχει τροποποιηθεί και το δρομολόγιο των 10.12 π.μ. από την πλατεία Αγίου Ονουφρίου έχει επεκταθεί ως τις με την χρήση ενός πράσινου εισιτηρίου αξίας 1,70 € και 0,80 €(μειωμένο) αντίστοιχα, για τους επιβάτες που το δικαιούνται.

Η προς Άγιο Ονούφριο, πραγματοποιείται με το δρομολόγιο των 12:45 μ.μ. από Αλυκές, με την χρήση επίσης ενός πράσινου εισιτηρίου αξίας 1,70 €  και 0,80 € αντίστοιχα, για τους επιβάτες που το δικαιούνται.

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση