Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Βόλο-Καθαρή Δευτέρα με Λευτέρη Πανταζή
Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Βόλο-Καθαρή Δευτέρα με Λευτέρη Πανταζή

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Βόλο-Καθαρή Δευτέρα με Λευτέρη Πανταζή

Συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκ που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., με στόχο να παρασύρει στο κλίμα κεφιού και γιορτής, που αρμόζει στην Αποκριά, τους κατοίκους και επισκέπτες του Βόλου.

Σε κεντρικές πλατειές και δρόμους αλλά και σε επιλεγμέ χώρους η πόλη θα γεμίσει αποκριάτικες μουσικές, συναυλίες και καρναβαλιστές.

Οι  εκ που προγραμματίζονται είναι:

Σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Δημοτικό Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο) και ώρα 21:00, θα παρουσιαστεί η αποκριάτικη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Κόσμος είναι ψέμα», σε συν με τη Μουσική Σχολή Τραγουδάρα.

Συμμετέχει η χορωδία ενηλίκων.

Σολίστ: Κατερίνα Αποστολοπούλου-Μακρή.

Φιλική συμμετοχή: Τζένη Χατζηδήμου.

Στο πιάνο η Κασσιανή Αμυγδαλίτση.

Χορογραφίες: Βάσω Τηλιοπούλου (είσοδος ελεύθερη)

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου , στον πεζόδρομο Κουμουνδούρου & Ερμού στις19:00 η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Βόλου θα παρουσιάσει ένα αποκριάτικο εορταστικό μουσικό , ενώ στη συνέχεια, στις 20:30, θα ακολουθήσει ένα αποκριάτικο πάρτυ με την Άρτζυ Λύτρα και τον Άγγελο Σιανίδη.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο), στις 11:00 οι μικροί και μεγάλοι λάτρεις του θεάτρου σκιών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο Καραγκιόζης νταντά», από το Θέατρο Σκιών Φιλιππίδη, με ελεύθερη είσοδο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στον πεζόδρομο Κουμουνδούρου & Ερμού, στις 19:00 θα εμφανισθούν ζωντανά δύο αγαπημένες μπάντες της πόλης: ο Απόστολος Μόσιος and the Band και οι Brandy Σουαρέ.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στην παραλία του Βόλου, από τις 17:00, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και χορού, με τη συμμετοχή των Σχολών Χορού της πόλης, ξεκινά ο ρυθμός του καρναβαλιού.

Τέλος την Καθαρά Δευτέρα, στο πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, καλούνται όλοι στη γιορτή για τα «Κούλουμα» με σαρακοστιανά εδέσματα, ποτά και ζωντανή μουσική, που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου. Special Guest θα είναι o  Λευτέρης Πανταζής.

Όλα τα εδέσματα και τα ποτά θα προσφέρονται ν στο κοινό.

Kαθαρή Δευτέρα στη Νέα Αγχίαλο

Την Δευτέρα στις 11/3/2019 στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Αγχιάλου, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές για την Καθαρά Δευτέρα στον παραλιακό πεζόδρομο στο Δημοτικό Πάρκο της Νέας Αγχιάλου.
Τις εορταστικές θα ανοίξουν τα χορευτικά συγκροτήματα της Νέας Αγχιάλου στις 11.30 π.μ., παρουσιάζοντας ένα πλούσιο από παραδοσιακούς χορούς και στη συνέχεια θα δοθεί πλούσιος μπουφές με σαρακοστιανά εδέσματα και άφθονο κρασί.
Σε περίπτωση βροχής ο μπουφές θα στηθεί στην είσοδο του Δράγνειου Δημαρχιακού Μεγάρου και τα χορευτικά θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους στο αμφιθέατρο του ίδιου κτιρίου.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση