Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ο Βόλος και το Πήλιο στη διεθνή έκθεση τουρισμού και αναψυχής F.re.e 2018 του Μονάχου
Ο Βόλος και το Πήλιο στη διεθνή έκθεση τουρισμού και αναψυχής F.re.e 2018 του Μονάχου

Ο Βόλος και το Πήλιο στη διεθνή έκθεση τουρισμού και αναψυχής F.re.e 2018 του Μονάχου

Ο προορισμός και Πήλιο συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση για τον ελεύθερο χρόνο, το δι και την αναψυχή στο Μόναχο της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τους οργανωτές η έκθεση κατέγραψε περισσότερους από 135.000 επισκέπτες, 1.300 εκθέτες από 70 χώρες, ενώ είναι μια ποιοτική έκθεση με το 96% των επισκεπτών να την βαθμολογεί ως εξαιρετική ή πολύ καλή.

Ταυτόχρονα, κάτω από την ίδια στέγη, βρέθηκαν τομείς του τουρισμού και της αναψυχής όπως προορισμοί από όλο τον κόσμο, δια, τροχόσπιτο και , θαλάσσια σπορ, υπαίθριες δραστηριότητες και αναψυχή.

Επίσης ήταν μία έκθεση που επικεντρώνεται στην επαφή με τον τουρίστα και παρουσιάζει προορισμούς απευθείας στο κοινό.

Η δυναμική της έκθεσης, οι τομείς της και ο χαρακτήρας της ταίριαζαν απολύτως με τους στόχους του προορισμού VolosPelion με στις 5 ημέρες που διήρκησε η έκθεση να παρουσιαστεί η περιοχή σε μεγάλο πλήθος κοινού. Κοινή παρατήρηση όλων των ατόμων που στελέχωσαν το της αποστολής ήταν η διαπίστωση ότι το ενδιαφέρον του κοινού ήταν πολύ μεγάλο, η ενημέρωση που ήδη υπήρχε ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και η πρόθεση για την επίσκεψή τους την επόμενη περίοδο μάλλον εξασφαλισμένη.

Συνεπώς το συνολικό κλίμα ήταν πολύ αισιόδοξο και οι προοπτικές μια υψηλής επισκεψιμότητας πολύ θετικές.

Θετική παραμένει η συνέχιση και για το 2018 της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης με το Μόναχο της εταιρείας Gondor, η οποία προωθήθηκε από το προς τους επισκέπτες.

Παράλληλα η πρόθεση πολλών να επισκεφτούν την περιοχή με δικά τους μέσα και εκτός της κλασικής θερινής περιόδου για την γνωριμία τους με εναλλακτικές μορφές τουρισμού δίνει νέες προοπτικές για την πολυπόθητη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Όπως σταθερά και με επιτυχία γίνεται και πάντα με γνώμονα την οικονομία πόρων και την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας που επιτυγχάνεται από την συνέργια φορέων και επαγγελματιών, την έκθεση υποστήριξαν ο Δήμος Βόλου που εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο Ζαρκάδα Βεργή Απόστολο και το Τμήμα Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, εκ μέρους του Δήμου Νοτίου Πηλίου ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Δημήτρης Παντελής, εκ μέρους του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου και της Ένωσης Ξενοδόχων το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και πρόεδρος της Ένωσης Ζαφείρης Γιώργος και φυσικά την παρουσία πλαισίωσαν επιχειρηματίες της περιοχής οι οποίοι στήριξαν και βοήθησαν σημαντικά την προσπάθεια όλες τις ημέρες της έκθεσης.

Επόμενη συμμετοχή η οποία θα ολοκληρώσει το εκθεσιακό πρόγραμμα ς του α' εξαμήνου του 2018 θα είναι στο σε έκθεση όμοιας φιλοσοφίας και στόχων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση