Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ο Βόλος και το Πήλιο στη Διεθνή έκθεση τουρισμού F.re.e 2017 του Μονάχου
Ο Βόλος και το Πήλιο στη Διεθνή έκθεση τουρισμού F.re.e 2017 του Μονάχου

Ο Βόλος και το Πήλιο στη Διεθνή έκθεση τουρισμού F.re.e 2017 του Μονάχου

Με σκοπό την προώθηση της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του Μονάχου με το (VOL)  Κεντρικής Ελλάδας, συμμετείχε ο τουριστικός προορισμός VOLOS PELION στην έκθεση τουρισμού , που πραγματοποιήθηκε στο από το 22 έως 26 Φεβρουαρίου 2017.

Η , που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμά της αεροπορικής εταιρίας Condor  για το 2017, θα συνδέει απευθείας το με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, κάθε Σάββατο από τις 29 Απριλίου μέχρι και 28 Οκτωβρίου.

Η απευθύνεται σε κοινό ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία κρατήσεων στον διαδικτυακό τόπο της εταιρίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα κρατήσεων, η πτήση θα αναχωρεί κάθε Σάββατο στις 11:05 από το Μόναχο προς τον Βόλο και στις 15:15 από τον Βόλο προς το Μόναχο.

Στοχεύοντας στην προώθηση του προορισμού και της παραπάνω πτήσης στο κοινό του Μονάχου, ο Δήμος Βόλου, ο Δήμος Ζς – Μουρεσίου και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, πάντα με την παρουσία του ιδιωτικού τομέα, που σε αυτή την έκθεση εκπροσωπήθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, συμμετείχαν με αυτόνομο περίπτερο από το οποίο διανεμήθηκε πληροφοριακό υλικό και ενημερώθηκε το κοινό της έκθεσης.

Σύμφωνα με τους οργανωτές, κατά τις 5 ημέρες της έκθεσης, 135.000 επισκέπτες της περιοχής της Βαυαρίας ενημερώθηκαν από τους εκθέτες ώστε να οργανώσουν τις επόμενες τους. Πάνω από 1.300 επιχειρήσεις από 65 διαφορετικές χώρες παρουσίασαν τις τους και τις προσφορές τους. Η έκθεση, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα  εκθεσιακά γεγονότα της περιοχής, αναπτύχθηκε σε 12 Hall, πλαισιώθηκε από παράλληλες εκθέσεις και δράσεις και αποτελούνταν από 6 τομείς όπως αναψυχή και αυτοκίνητο, ποδηλασία, αθλήματα του νερού, δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, υγεία κι ευεξία και φυσικά Ταξίδι και Διακοπές.

Η συμμετοχή του Βόλου και του Πηλίου, μαζί με την Περιφέρεια της Κρήτης ήταν οι μόνες συμμετοχές που παρουσίασαν Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η εκθεσιακή παρουσία του προορισμού αποδείχθηκε ιδιαίτερα σημαντική καθώς ένα σημαντικό τμήμα της Γερμανικής προσεγγίζει Ελληνικούς προορισμούς οδικά ενώ η παρουσίαση της αεροπορικής σύνδεσης ολοκληρώνει την προσβασιμότητα για το σύνολο των ενδιαφερομένων.

Ταυτόχρονα η ύπαρξη προσαρμοσμένου έντυπου υλικού για τις θεματικές ανάγκες τις έκθεσης, προσέφερε ολοκληρωμένη πληροφορία για το σύνολο των επισκεπτών. Η εκθεσιακή παρουσία ήταν η 7η  διεθνής συμμετοχή της περιοχής για το 2017, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου.

Την περιοχή εκπροσώπησαν εκ μέρους του Δήμου Βόλου, το Τμήμα Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, εκ μέρους του Δήμου Νοτίου Πηλίου ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Δημήτρης Παντελής, εκ μέρους του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού Μπαρούτας Θανάσης, εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων ο πρόεδρος   Ζαφείρης Γιώργος και η  Θέκλα Καμμένου. Φυσικά την παρουσία πλαισίωσαν επιχειρηματίες της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση