Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ο Βόλος και το Πήλιο στο κρατικό Γερμανικό κανάλι ZDF
Ο Βόλος και το Πήλιο στο κρατικό Γερμανικό κανάλι ZDF

Ο Βόλος και το Πήλιο στο κρατικό Γερμανικό κανάλι ZDF

Το τμήμα τουρισμού της Αντιδημαρχίας τοπικής οικονομικής ανάπτυξης και τουρισμού του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ στη Φρανκφούρτη, με περιοχή αρμοδιότητας την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και στο πλαίσιο της προβολής της περιοχής του Βόλου και του Πηλίου, φιλοξένησε το κρατικό γερμανικό κανάλι ZDF.

Η Γερμανική αποστολή κατέγραψε πλάνα και βίντεο από την παραλία του Βόλου και τα τσιπουράδικα όπου δοκίμασε και πρόβαλε την τοπική γαστρονομία. Επίσης βιντεοσκόπησε την διαδρομή του «Μουτζούρη» με την συνεργασία και υποστήριξη του γραφείου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον Βόλο.

Τα τηλεοπτικά γυρίσματα έγιναν για το ταξιδιωτικά μαγκαζίνο του δεύτερου κρατικού καναλιού της Γερμανίας με τίτλο : ZDF-Magazin “Volle Kanne”.

Την αποστολή του Γερμανικού καναλιού υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος τοπικής οικονομικής Ανάπτυξης και τουρισμού Βόλου Αναστάσιος Μπατζιάκας .

Το press trip ήταν αποτέλεσμα της εξαιρετικής μακροχρόνιας συνεργασίας του τμήματος τουρισμού του Δήμου Βόλου με τον ΕΟΤ Φρανκφούρτης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Την ΑΕΛ υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/bSKXfLuSUf -

  • Κυπελλούχος Ελλάδος και πανελληνιονίκης η Μένια Τσιόβολου #ΜένιαΤσιόβολου - https://t.co/rWTEDa01mN -

  • Κακοκαιρία Ελπίς: Επιχειρούν παντού όπου χρειάζεται τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/Ma2fwFez7q… -

"Αλιεύοντας" την είδηση