Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ο Βόλος και το Πήλιο στην έκθεση τουρισμού της Ζυρίχης
Ο Βόλος και το Πήλιο στην έκθεση τουρισμού της Ζυρίχης

Ο Βόλος και το Πήλιο στην έκθεση τουρισμού της Ζυρίχης

Ο Δήμος / Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού Δήμου Νοτίου Πηλίου και την αντιδημαρχία Ζαγοράς Μουρεσίου και παράλληλα με τη συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, πραγματοποίησαν νέο άνοιγμα προβολής της περιοχής του και του Πηλίου.Συγκεκριμένα η αποστολή συμμετείχε στην FESPO στην πρωτεύουσα της Ελβετίας τη Ζυρίχη από τις 31 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2019. Ο Προορισμός για ακόμη μια φορά προβλήθηκε συνολικά ως Βόλος και Πήλιο με το αναγνωρίσιμο πια λογότυπο VOLOS PELION IT'S TRUE, ενώ η περιοχή συμμετείχε ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ().

Το άνοιγμα της αγοράς της Ελβετίας είχε ενταχθεί από το προηγούμενο έτος ως νέος στόχος ς της περιοχής, καθώς τα τελευταία χρόνια αυξάνεται ο αριθμός των Ελβετών που επισκέπτονται το Βόλο και το Πήλιο.

Η περιοχή δείχνει να ταιριάζει στο προφίλ του Ελβετού τουρίστα καθώς φαίνεται να επιλεγεί το τρίπτυχο ήλιος βουνό και , αλλά μέσα στις πρώτες επιλογές του είναι δράσεις όπως περπάτημα στο βουνό ποδηλασία ιστιοπλοΐα, όπως και γαστρονομία, χαρακτηριστικά που πλαισιώνουν την περιοχή.

Ο προορισμός προβλήθηκε σε μεμονωμένους επισκέπτες της έκθεσης σε τουριστικά γραφεία και . Παράλληλα συζητήθηκαν με το τρόποι προβολής του προορισμού σε συνδυασμό με ταξίδια εξοικείωσης δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων.

Το πρόγραμμα προβολής συνεχίζεται με τις εκθέσεις τουρισμού στις Βρυξέλλες , στο Τελ Αβιβ, στη , στο Μόναχο, και στη Ρουμανία για το μήνα Φεβρουάριο ενώ ακολουθούν εκθέσεις τουρισμού στο και τη Λευκωσία.
Περιοχή συνημμένων

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση