Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΗΛΙΟ / Ο Βόλος και το Πήλιο στην έκθεση GREEK PANORAMA 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο
Ο Βόλος και το Πήλιο στην έκθεση GREEK PANORAMA 2019  στο Ζάππειο Μέγαρο

Ο Βόλος και το Πήλιο στην έκθεση GREEK PANORAMA 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο

Η αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού και το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου συμμετείχαν στην έκθεση GREEK PANORAMA 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα στις 15 και 16 Νοεμβρίου, στην 1η έκθεση αποκλειστικά αφιερωμένη στον Εναλλακτικό Τουρισμό της Ελλάδας και στον Τουρισμό Πόλεων.

Η περιοχή  παρουσίασε δυναμικά τις νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει καθώς και το νέο εορταστικό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2019-2020 στο Βόλο, έχοντας ως στρατηγικό στόχο την προώθηση και εδραίωση των θεματικών μορφών τουρισμού, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την της τοπικής οικονομίας.

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου σε μια ειδική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της έκθεσης ο   Ζέρβας Ανδρέας, πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, παρουσίασε τον κύκλο των γιορτινών εκδηλώσεων “”, προσκαλώντας όλους να επισκεφτούν την περιοχή και να συμμετέχουν στην μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα του Βόλου ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων  Γιώργος Ζαφείρης παρουσίασε τον προορισμό -Πήλιο σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες.

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση με θέμα “Θρησκευτικά μνημεία και γνωριμία με τη του βουνού των Κενταύρων” από τον εκπρόσωπο της  Μητρόπολης Απόστολο Τσιρογιάννη αλλά και από επαγγελματίες που επιχειρούν στον τομέα των υπαίθριων δραστηριοτήτων εναλλακτικού τουρισμού της περιοχής.

Παράλληλα προσφέρθηκαν σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης τοπικά προϊόντα και κεράσματα της περιοχής.

Δεδομένου ότι ο προσφέρει την ευκαιρία για την προσέλκυση επισκεπτών σε όλη τη διάρκεια του χρόνου αναδεικνύοντας τη φυσική , τον πολιτισμό, τις πολιτιστικές δραστηριότητες και τη γαστρονομία του τόπου, μέσα από την θεματική έκθεση GREEK PANORAMA 2019 δόθηκε η ευκαιρία να προβληθούν δυναμικά ο προορισμός -Πήλιο, οι τουριστικές επιχειρήσεις, οι ειδικές μορφές τουρισμού και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της περιοχής σε κοινό, δημοσιογράφους και επαγγελματίες του τουρισμού.

Το περίπτερο του προορισμού Βόλος-Πήλιο υποστηρίχθηκε από στελέχη του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Βόλου οι οποίοι είχαν και το συντονισμό των παρουσιάσεων, ενώ στο σύνολο των δράσεων συμμετείχαν ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου, που εκπροσωπήθηκε από τον  Απόστολο Σουλδάτο, πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της  Γιώργο Ζαφείρη, ενώ το παρών σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης έδωσαν επαγγελματίες των Δήμων Βόλου, Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται η  εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών #κουνουποκτονία - https://t.co/rVdUWlfTQr -

  • Συνάντηση  συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας με τον υπουργό Κ. Σκρέκα … - https://t.co/jX2wFgQMTo -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για οικονομική στήριξη παραγωγών του Δήμου Βόλου - https://t.co/8GGUNargMr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση