Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ο τσακωμός με τη σύζυγο…του κόστισε 13 μήνες φυλακή
Ο τσακωμός με τη σύζυγο…του κόστισε 13 μήνες φυλακή

Ο τσακωμός με τη σύζυγο…του κόστισε 13 μήνες φυλακή

“Ακριβά” φαίνεται πως κόστισε για έναν 41χρονο Βολιώτη, να πιάσει τιμόνι, ενώ προηγουμένως είχε πιεί κάτι παραπάνω, αλλά να κυκλοφορεί και με ληγμένη άδεια οδήγησης. Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή και το δικαίωμα άσκησης ς.

Επίσης του αφαιρεί για διάστημα πέντε μηνών την άδεια και τις πινακίδες του οχήματος, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 1.200 .

Ο 41χρονος στην απολογία του στο ζήτησε συγγνώμη για τη πράξη του και υποστήριξε ότι δεν πίνει γενικότερα. Απέδωσε το γεγονός σε στενοχώρια που είχε, εξαιτίας τσακωμού με τη σύζυγό του ενώ βρίσκονταν εκτός σπιτιού.

Έτσι πήρε το αυτοκίνητο, προκειμένου να μεταβεί στο πατρικό του για να κοιμηθεί εκεί. Ανέφερε ότι σπάνια οδηγεί, καθώς είναι ναυτικός και ταξιδεύει.

Ο της έδρας του επισήμανε τον κίνδυνο να τραυμάτιζε κάποιον περαστικό, ή να προκαλούσε κάποιο σοβαρό τροχαίο , όπως επίσης θα μπορούσε να τραυματιστεί και ο ίδιος, προτείνοντας την ενοχή του και την επιβολή 15 μηνών για την οδήγηση υπό την επήρεια και 5 μήνες για το ληγμένο δίπλωμα.

Τελικά το τον καταδίκασε σε 13 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή και αφαίρεση για πέντε μήνες της άδειας και των πινακίδων του αυτοκινήτου του.

Ο 41χρονος συνελήφθη προχθές στις 3 τα ξημερώματα στην οδό Δημητριάδος, στο Βόλο και σε αλκοτέστ που υποβλήθηκε, εντοπίστηκε ποσοστό στο αίμα του 1,56 στην πρώτη μέτρηση και 1,27 τοις χιλίοις στη δεύτερη μέτρηση.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση