Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Μαγνησίας για την παραίτηση της Βίκυς Μήτρου από τον ΟΛΒ Α.Ε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Μαγνησίας για την παραίτηση της Βίκυς Μήτρου από τον ΟΛΒ Α.Ε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Μαγνησίας για την παραίτηση της Βίκυς Μήτρου από τον ΟΛΒ Α.Ε.

Οι δηλώσεις με τις οποίες η μέχρι χθες πρόεδρος του ΔΣ του ΟΛΒ, Βίκυ Μήτρου, δημοσιοποίησε την της, δείχνουν πως με κυβερνήσεις της το σκοτάδι είνι πυκνότερο από όσο νομίζαμε, στα θέματα τα σχετικά με το Λιμάνι και τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης και του νομού.

Γνωρίζαμε για την αδράνεια, την στασιμότητα, την έλλειψη κάθε σχεδίου και πρωτοβουλίας των διοικήσεων που διαδέχθηκαν τις κατά κοινή ομολογία πετυχημένες διοικήσεις την περίοδο των κυβερνήσεων με κορμό τον , και μόνο μέλημα των διοικήσεων αυτών της ήταν η προσπάθεια να προχωρήσει η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του λιμανιού. Τα όσα δήλωσε η πρώην πρόεδρος όμως, αποκαλύπτουν νέα ζητήματα που αφορούν την κακοδιαχείριση, την α, την σπατάλη δημόσιων πόρων για το χτίσιμο του κομματικού κράτους της ΝΔ.

Περιμένουμε ότι οι της κας Μήτρου δεν θα ξεχαστούν, αλλά θα αποτελέσουν πεδίο διερεύνησης από τους αρμόδιους της ς.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ολοφάνερο πια, μέσα από τα χείλη των δικών της στελεχών, πως η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει τίποτα θετικό από μια κυβέρνηση που απεχθάνεται οτιδήποτε και βλέπει σε αυτό μόνο δυνατότητες λαφυραγώγησης και βολέματος ημετέρων.

"Αλιεύοντας" την είδηση