Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ο Συνήγορος του Καταναλωτή διερευνά τα προβλήματα στη ΔΕΥΑΜΒ
Ο Συνήγορος του Καταναλωτή διερευνά τα προβλήματα στη ΔΕΥΑΜΒ

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή διερευνά τα προβλήματα στη ΔΕΥΑΜΒ

Στοιχεία και έγγραφα ζητά  από τη ΔΕΥΑΜΒ η ανεξάρτητη αρχή “” ,η οποία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, αποφάσισε να διερευνήσει το θέμα και απέστειλε σχετικό έγγραφο στην επιχείρηση.

Ο “”παρεμβαίνει μετά την που είχε στείλει η Βόλου & Θεσσαλίας στις 18-1-2017 προς τους αρμόδιους φορείς και τον τύπο για τα προβλήματα στη ΔΕΥΑΜΒ και στο έγγραφό του προς την επιχείρηση  ζητά εντός 10 ημερών να απαστείλει σχετικά έγγραφα για την διερεύνηση των καταγγελομένων.

Στις 14 Ιανουαρίου 2017, η ΕΝΚΑ Βόλου τόνιζε: “οι – πελάτες της ΔΕΥΑΜΒ δεν έχουν μόνο υποχρεώσεις, όπως να πληρώνουν έγκαιρα τους λογαριασμούς, αλλά και δικαιώματα.

Η πρωτοφανής στέρηση του βασικού αγαθού του νερού για τόσες ημέρες, αποτελεί απαράδεκτο για την εποχή μας φαινόμενο και οδηγεί σε τριτοκοσμικές συνθήκες τα .

Η δικαιολογίες για τις καιρικές συνθήκες, ή τις βρύσες που στάζουν και η μετάθεση των ευθυνών στο Θεό, δεν μπορεί να αποτελούν σοβαρά επιχειρήματα.

Η επιχείρηση θα έπρεπε να έχει λάβει τα απαραίτητα . Στην και τη Φλώρινα με τους -12 βαθμούς, τι κάνουν;

Μετά τις λάθος καταμετρήσεις και τους φουσκωμένους λογαριασμούς το 2016 και τη διοχέτευση λυμάτων στο Παγασητικό λόγω προβλημάτων του βιολογικού καθαρισμού το 2015, τα φετινά προβλήματα δείχνουν μια επιχείρηση σε αποδιοργάνωση.

Οι Βολιώτες, σε σχέση με άλλες περιοχές, πληρώνουν πανάκριβα ένα αγαθό που υπάρχει άφθονο στη φύση, γι' αυτό απαιτούν από τη ΔΕΥΑΜΒ να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της για συνεχή παροχή καλής ποιότητας νερού.

Καλούμε τη ΔΕΥΑΜΒ

  • να αποκαταστήσει σήμερα (7η μέρα των προβλημάτων) με έκτακτο προσωπικό την παροχή νερού σε όλους τους και τα προβλήματα σε σωληνώσεις και υδρομετρητές.
  • να λάβει όλα τα απαραίτητα ώστε να μην έχουμε τα ίδια προβλήματα στην επόμενη κακοκαιρία.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση