Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » O προϋπολογισμός του 2018 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου
O  προϋπολογισμός του 2018 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Βόλου

O προϋπολογισμός του 2018 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Την ερχόμενη Δευτέρ 20 οεμβρίου 2018, στις 12 το μεσημέρι, θ γίνει τελικά η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με θέμα συζήτησης τη λήψη ς για την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2018.

Στην ημερήσια διάταξη αναφέρεται ότι η 28η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 13/11/2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30, δεν πραγματοποιήθηκε, διότι συνέβησαν γεγονότα προερχόμενα από εξωτερικούς παράγοντες, τα οποία τελικά οδήγησαν σε διακοπή της προηγηθείσας 27ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ Συνεδρίασης και κατά συνέπεια και της 28ης Ειδικής Συνεδρίασης. Η ανωτέρω αναβληθείσα 28η Ειδική Συνεδρίαση με το αριθμ. πρωτ. 101636/14-11-2017 έγγραφο, προσδιορίσθηκε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14/11/2017 και ώρα 18:00.

Λόγω όμως παρέλευσης του χρόνου (μεγάλη διάρκεια της διακοπείσας 27ης Συνεδρίασης) και με την σύμφωνη γνώμη των παρόντων Δημοτικών Συμβούλων, προσδιορίσθηκε για τη Δευτέρα 20/11/2017.

ωρίτερα για Καραμπατζάκη και SRF

Στη συνέχεια θα συζητηθεί το αίτημα των 17 δημοτικών συμβούλων, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 67 παρ.2 του Ν.3852/2010, με θέματα: α) την αδειοδότηση της ΑΓΕΤ Ηρακλής για χρήση ως καύσιμων υλικών αποβλήτων από συσκευασίες (χαρτί, χαρτόνι, πλαστικό-RDF), λυματολάσπης, λάσπης απομελάνωσης από την χαρτιού και άλλων υλικών που πιθανώς να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών του Δήμου Βόλου και β) την αναθεώρηση της ς του Δήμου Βόλου για δημιουργία μονάδας παραγωγής SRF στον ΧΥΤΑ του Δήμου Βόλου.

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου:Ο νέος εμπαιγμός της Δημοτικής Αρχής

Μετά από δύο απανωτές και επεισοδιακές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, ύστερα από δύο άδικες συλλήψεις μελών της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών επειδή ζήτησαν το λόγο και κατόπιν μίας αξιομνημόνευτης αφύπνισης και ενεργοποίησης των πολιτών του Βόλου που δδίκησαν το βασικό τους δικαίωμα για έκφραση γνώμης, η Δημοτική Αρχή Βόλου υποχώρησε και δήλωσε ότι θα συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο με κύρια θέματα:
1) Την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ
2) Την αναθεώρηση της απόφασης του Δήμου Βόλου για δημιουργία μονάδας παραγωγής SRF στον ΧΥΤΑ του Δήμου Βόλου.

Βέβαια κανείς δεν πίστεψε στα λεγόμενα της Δημοτικής Αρχής ότι ενδιαφέρεται για το σημαντικό θέμα της αέριας ρύπανσης στην πόλη μας και ειδικά για την καύση σκουπιδιών. Ως πολιτών ήμασταν βέβαιοι ότι θα υπάρξει προσπάθεια απαξίωσης. Και ιδού.

To Δημοτικό Συμβούλιο για αυτά τα σημαντικά θέματα ορίστηκε για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί, που οι περισσότεροι θα είμαστε στις εργασίες μας! Αν είναι δυνατόν. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο.

Τη δημοκρατία και το δι καταλαβαίνουμε ότι τη γράφετε στα παλαιότερα υποδήματά σας. Ξεκινάμε να αντιλαμβανόμαστε τι παίζεται πίσω από την πλάτη μας και τι έχετε συμφωνήσει με την ΑΓΕΤ. Οι πολίτες όμως δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Τα κέρδη σας δεν είναι πάνω από την υγεία μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση