Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ο ΟΛΒ αντικαθιστά τους προβολείς στους ηλεκτροκίνητους γερανούς
Ο ΟΛΒ αντικαθιστά τους προβολείς στους ηλεκτροκίνητους γερανούς

Ο ΟΛΒ αντικαθιστά τους προβολείς στους ηλεκτροκίνητους γερανούς

Υπεγράφη τη Δευτέρα 19 Ιουλίου , η εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση Υφιστάμενων Προβολέων Φωτισμού Στους Ηλεκτροκίνητους Γερανούς», συνολικής δαπάνης συνολικής δαπάνης 34.008,34€ πλέον Φ.Π.Α. 24%.

 Τη υπέγραψε ο διευθύνων σύμβουλος της   Σωκράτης Αναγνώστου με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της αναδόχου εταιρείας GREENESCO – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Χρήστο Ρέτσα.

Αντικείμενο της σύμβασης, είναι η αντικατάσταση των υφιστάμενων προβολέων φωτισμού στους έξι ηλεκτροκίνητους γερανούς που είναι εγκατεστημένοι στο χώρο του λιμένος.

Από την αντικατάσταση των προβολέων, αναμένεται να επιτευχθεί εξοικονόμηση που αγγίζει το 67% συγκριτικά με τη σημερινή καταναλισκόμενη .

Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Το παραπάνω , εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Βόλου που στόχο έχει, την ενίσχυση της ασφάλειας στις παρεχόμενες του λιμένος, τη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση