Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Νικήθηκε από τον κορωναϊό ο πρώην αντιπρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημ. Πολυμενίδης
Νικήθηκε από τον κορωναϊό ο πρώην αντιπρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημ. Πολυμενίδης

Νικήθηκε από τον κορωναϊό ο πρώην αντιπρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημ. Πολυμενίδης

ικήθηκε πό τον κορωναϊό ο πρώην αντιπρόεδρος του Υπεραστικού Δημ. Πολυμενίδης, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 63 ετών.

Ο νοσηλευτόταν στην ΜΕΘ Covid του οσοκομείου εδώ και τρεις εβδομάδες, χωρίς άλλα υποκείμενα νοσήματα, αλλά τελικά εξέπνευσε προκαλώντας θλίψη στην οικογένειά του, τους πρώην συναδέλφους του και στην κοινωνία της Ν. Αγχιάλου.
Ο πρόεδρος του Υπεραστικού Δημήτρης Κολυνδρίνης, εμφανώς συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό του πρώην συναδέλφου του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια , λέγοντας πως τον γνώριζε από το 1985 , όταν αγωνιζόταν για τα συμφέροντα των μελών του συνεταιρισμού, διαμορφώνοντας παράλληλα μία πολύ στενή σχέση, τόσο με τον ίδιο όσο και με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Κλεοπάτρα και τα του Αρετή, Πολύβιο και Μανώλη, στους οποίους εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Ο , με καταγωγή από τη Ν.Αγχίαλο, είχε βγει στη σύνταξη εδώ και τρία χρόνια, παραδίδοντας τη σκυτάλη στα του που συνεχίζουν στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση