Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Νικήθηκε από τον κορωναϊό ο πρώην αντιπρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημ. Πολυμενίδης
Νικήθηκε από τον κορωναϊό ο πρώην αντιπρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημ. Πολυμενίδης

Νικήθηκε από τον κορωναϊό ο πρώην αντιπρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημ. Πολυμενίδης

Νικήθηκε από τον κορωναϊό ο πρώην αντιπρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημ. Πολυμενίδης, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 63 ετών.

Ο εκλιπών νοσηλευτόταν στην ΜΕΘ του εδώ και τρεις εβδομάδες, χωρίς άλλα , αλλά τελικά εξέπνευσε προκαλώντας θλίψη στην οικογένειά του, τους πρώην συναδέλφους του και στην κοινωνία της . Αγχιάλου.
Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Κολυνδρίνης, εμφανώς συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό του πρώην συναδέλφου του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια , λέγοντας πως τον γνώριζε από το 1985 , όταν αγωνιζόταν για τα συμφέροντα των μελών του συνεταιρισμού, διαμορφώνοντας παράλληλα μία πολύ στενή σχέση, τόσο με τον ίδιο όσο και με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Κλεοπάτρα και τα του Αρετή, Πολύβιο και Μανώλη, στους οποίους εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Ο εκλιπών, με καταγωγή από τη .Αγχίαλο, είχε βγει στη εδώ και τρία χρόνια, παραδίδοντας τη σκυτάλη στα του που συνεχίζουν στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο 20ός Ρήγειος δρόμος στις επετειακές εκδηλώσεις του 2021 #Ρήγειοςδρόμος - https://t.co/CZk30R3B2V -

  • Τους πρέσβεις τίμησε ο Δήμος Σκιάθου #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/qPYPTcJlRm -

  • Διακοπή κυκλοφορίας στις Λεωφόρους Αθηνών και Λαρίσης λόγω ασφαλτόστρωσης  - https://t.co/loOkxQ6TAb… -

"Αλιεύοντας" την είδηση