Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Νέος αντιπρόεδρος και γ.γ. στη Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας
Νέος αντιπρόεδρος και γ.γ. στη Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας

Νέος αντιπρόεδρος και γ.γ. στη Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας

Στην αντικατάσταση του αντιπροέδρου της Διοικούσας Επιτροπής  Δημήτρη Ζημέρη και της γενικής γραμματέως Δώρας , προχώρησαν σε συνεδρίασή τους, τη Δευτέρα 19 οεμβρίου 2018 τα μέλη της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Ειδικότερα, μετά τις παρ που υπέβαλλαν προς το προεδρείο της Αντιπροσωπείας τα δύο μέλη του προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής, προχώρησε η προβλεπόμενη εκ διαδικασία αντικατάστασης τους από την Αντιπροσωπεία του τοπικού τμήματος.

ια τη θέση του αντιπροέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, υποψηφιότητες κατέθεσαν οι  ιάννης Τέας και Βαγγέλης Τσιρνόβας.

Μετά από την ψηφοφορία που διεξήχθη νέος αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής εκλέχθηκε ο Ιωάννης Τέας.

 Για τη θέση της γενικής γραμματέως της Διοικούσας Επιτροπής, υποψηφιότητες κατέθεσαν οι  Βίκυ Μήτρου και Σταυρούλα Μαλαμούλη.

 Μετά από την ψηφοφορία που διεξήχθη νέα γενική η   Βίκυ Μήτρου, η οποία έχει διατελέσει στη συγκεκριμένη θέση και στο παρελθόν.

Μετά την ολο της ανάδειξης των δύο νέων μελών της Διοικούσας Επιτροπής, μέσα από την εκλογική διαδικασία, η πρόεδρος   άνσυ Καπούλα σε δήλωσή της, ευχαρίστησε θερμά τα δύο παραιτηθέντα μέλη για την προσφορά τους στο ΤΕΕ Μαγνησίας και την άψογη που είχαν μέχρι πρότινος, εξαίροντας το ήθος τους και τη συνέπεια των πράξεων και των λόγων τους.

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα δύο νέα μέλη του προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής τονίζοντας ότι είναι γνωστή η σημαντική προσφορά τους στο ΤΕΕ Μαγνησίας, η οποία σίγουρα θα συνεχιστεί και σε αυτή τη θητεία τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση