Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Νέος αντιπρόεδρος και γ.γ. στη Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας
Νέος αντιπρόεδρος και γ.γ. στη Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας

Νέος αντιπρόεδρος και γ.γ. στη Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας

Στην αντικατάσταση του αντιπροέδρου της Διοικούσας Επιτροπής  Δημήτρη Ζημέρη και της γενικής γραμματέως Δώρας Παπάζογλου, προχώρησαν σε συνεδρίασή τους, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 τα μέλη της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Ειδικότερα, μετά τις παραιτήσεις που υπέβαλλαν προς το προεδρείο της Αντιπροσωπείας τα δύο μέλη του προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής, προχώρησε η προβλεπόμενη εκλογική διαδικασία αντικατάστασης τους από την Αντιπροσωπεία του τοπικού τμήματος.

Για τη θέση του αντιπροέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, υποψηφιότητες κατέθεσαν οι  Γιάννης Τέας και Βαγγέλης Τσιρνόβας.

Μετά από την που διεξήχθη νέος αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής εκλέχθηκε ο Ιωάννης Τέας.

 Για τη θέση της γενικής γραμματέως της Διοικούσας Επιτροπής, υποψηφιότητες κατέθεσαν οι  Βίκυ Μήτρου και Σταυρούλα Μαλαμούλη.

 Μετά από την που διεξήχθη νέα γενική γραμματέας η   Βίκυ Μήτρου, η οποία έχει διατελέσει στη συγκεκριμένη θέση και στο παρελθόν.

Μετά την ολοκλήρωση της ανάδειξης των δύο νέων μελών της Διοικούσας Επιτροπής, μέσα από την εκλογική διαδικασία, η πρόεδρος   Νάνσυ Καπούλα σε δήλωσή της, ευχαρίστησε θερμά τα δύο παραιτηθέντα μέλη για την προσφορά τους στο Μαγνησίας και την άψογη συνεργασία που είχαν μέχρι πρότινος, εξαίροντας το ήθος τους και τη συνέπεια των πράξεων και των λόγων τους.

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα δύο νέα μέλη του προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής τονίζοντας ότι είναι γνωστή η σημαντική προσφορά τους στο Μαγνησίας, η οποία σίγουρα θα συνεχιστεί και σε αυτή τη θητεία τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 19χρονου για #κλοπή #κλοπή - https://t.co/ze6qbk091l -

  • H 70χρονη λειτουργία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας σε λεύκωμα #ΥπεραστικόΚΤΕΛΜαγνησίας - https://t.co/unXqQmB3Qr -

  • Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου σε περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την πρόσφατη #κακοκαιρία… - https://t.co/Reg0xbjAPM -

"Αλιεύοντας" την είδηση