Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Νέοι “τριγμοί” » ισχύος  στον συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη πόλη»
Νέοι “τριγμοί” »  ισχύος  στον συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη πόλη»

Νέοι “τριγμοί” » ισχύος  στον συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη πόλη»

Νέοι “τριγμοί” » και μάλιστα ισχύος  στον συνδυασμό « – Έξυπνη πόλη», καθώς το μέλος της παράταξης,  Δημήτρης Βαΐτσης, “ξεμπροστιάζει”  την επικεφαλής, Νάνσυ Καπούλα , με αφορμή το θέμα της ς.

Ο Δημ. Βαΐτσης, μέλος του συνδυασμού, πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας και γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στην , καλεί τη Νάνσυ  Καπούλα να λάβει ξεκάθαρη θέση όσον αφορά στην χρήση των εναλλακτικών καυσίμων.

Η επικεφαλής του συνδυασμού « Έξυπνη πόλη» δέχτηκε την κριτική του κ. Βαΐτση, που την κάλεσε να λάβει ξεκάθαρη θέση απέναντι στην . Ο υποψήφιος του συνδυασμού στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, είπε ότι η παράταξη δεν είχε θέση στο ζήτημα αυτό, ενώ υποστήριξε ότι η κ. Καπούλα είχε πλήρη ενημέρωση, καθώς είχε επισκεφθεί την και είχε δει τη διαδικασία που αφορά στο . «Το θέμα δεν είναι ότι έχουμε διαφορετική άποψη με την κ. Καπούλα, αλλά ότι η ίδια δεν έχει ξεκάθαρη θέση στο θέμα αυτό», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο επεσήμανε ότι και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ ζητούν μετρήσεις και ελέγχους.

Πάντως, ο κ. Βαΐτσης, δήλωσε ότι για την ώρα παραμένει μέλος της παράταξης η οποία, όπως σχολίασε με νόημα, δεν έχει συνεδριάσει ούτε μία φορά μετά τις εκλογές «ή εγώ τουλάχιστον δεν έχω προσκληθεί σε κάποια συνεδρίαση…»

Όσον αφορά στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε μέλος της ς πολιτών , ο γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ χαρακτήρισε fake, δηλαδή ψευδείς τους ισχυρισμούς του Στέλιου Λημνιού ότι τον περίμεναν 30 άτομα, ενώ είπε ότι είναι διαφορετικό να γίνεται μία από το να πηδά κάποιος τοίχους και φράχτες και να προκαλεί. Κατέληξε πάντως ότι οι εργαζόμενοι τάσσονται κατά των μεθόδων βίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση