Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Νέοι “τριγμοί” » ισχύος  στον συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη πόλη»
Νέοι “τριγμοί” »  ισχύος  στον συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη πόλη»

Νέοι “τριγμοί” » ισχύος  στον συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη πόλη»

Νέοι “τριγμοί” » και μάλιστα ισχύος  στον συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη πόλη», καθώς το μέλος της παράταξης,  Δημήτρης Βαΐτσης, “ξεμπροστιάζει”  την επικεφαλής, Νάνσυ Καπούλα , με αφορμή το θέμα της ρύπανσης.

Ο Δημ. Βαΐτσης, μέλος του συνδυασμού, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ, καλεί τη Νάνσυ  Καπούλα να λάβει ξεκάθαρη θέση όσον αφορά στην χρήση των εναλλακτικών καυσίμων.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος Έξυπνη πόλη» δέχτηκε την κριτική του κ. Βαΐτση, που την κάλεσε να λάβει ξεκάθαρη θέση απέναντι στην . Ο υποψήφιος του συνδυασμού στις τελευταίες δημοτικές , είπε ότι η παράταξη δεν είχε θέση στο ζήτημα αυτό, ενώ υποστήριξε ότι η κ. Καπούλα είχε πλήρη , καθώς είχε επισκεφθεί την ΑΓΕΤ και είχε δει τη διαδικασία που αφορά στο RDF. «Το θέμα δεν είναι ότι έχουμε διαφορετική άποψη με την κ. Καπούλα, αλλά ότι η ίδια δεν έχει ξεκάθαρη θέση στο θέμα αυτό», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο επεσήμανε ότι και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ ζητούν μετρήσεις και ελέγχους.

Πάντως, ο κ. Βαΐτσης, δήλωσε ότι για την ώρα παραμένει μέλος της παράταξης η οποία, όπως σχολίασε με νόημα, δεν έχει συνεδριάσει ούτε μία φορά μετά τις «ή εγώ τουλάχιστον δεν έχω προσκληθεί σε κάποια συνεδρίαση…»

Όσον αφορά στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε μέλος της επιτροπής πολιτών , ο γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ χαρακτήρισε fake, δηλαδή ψευδείς τους ισχυρισμούς του Στέλιου Λημνιού ότι τον περίμεναν 30 άτομα, ενώ είπε ότι είναι διαφορετικό να γίνεται μία διαμαρτυρία από το να πηδά κάποιος τοίχους και φράχτες και να προκαλεί. Κατέληξε πάντως ότι οι εργαζόμενοι τάσσονται κατά των μεθόδων βίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #πανελλαδικές 2021: Σηκώνουν αυλαία τη Δευτέρα #πανελλαδικές - https://t.co/nXeXftN3Uz -

  • Self-tests: Πώς θα διατεθούν από 14-19 Ιουνίου σε εκπαιδευτικούς και μαθητές - https://t.co/JX5VPaANAq -

  • Aναπληρωτής διοικητής στο Νοσοκομείο Βόλου ο Σταύρος Μπαμπούνης #ΣταύροςΜπαμπούνης - https://t.co/yZs2EO2V1G -

"Αλιεύοντας" την είδηση