Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Νέο δρομολόγιο: Άγιος Ονούφριος, Άνω Βόλος – Αλυκές με 1,70 ευρώ από το Αστικό ΚΤΕΛ
Νέο δρομολόγιο: Άγιος Ονούφριος, Άνω Βόλος – Αλυκές με 1,70 ευρώ  από το Αστικό ΚΤΕΛ

Νέο δρομολόγιο: Άγιος Ονούφριος, Άνω Βόλος – Αλυκές με 1,70 ευρώ από το Αστικό ΚΤΕΛ

Μετά το πακέτο προσφοράς εισιτηρίων, το δωρεάν σε όλα τα λεωφορεία και σε όλες τις γραμμές, την πύκνωση των δρομολογίων στην γραμμή Κατηχώρι-Σταγιάτες και την έναρξη των θερινών δρομολογίων, από την Δευτέρα 3 Ιουνίου το προχωρά σε ακόμα μία δράση,  στο πλαίσιο της αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών του προς το επιβατικό κοινό.

 

Πιο συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 3 Ιουνίου η γραμμή Νο 4 Άγιος Ονούφριος-Άνω Βόλος τροποποιείται και το δρομολόγιο των 10.12 π.μ. από την πλατεία Αγίου Ονουφρίου θα επεκταθεί ως τις Αλυκές με την χρήση ενός πράσινου εισιτηρίου  αξίας 1,70 € και 0,80 € (μειωμένο) αντίστοιχα, για τους που το δικαιούνται.

Η επιστροφή προς Άγιο Ονούφριο, θα πραγματοποιείται με το δρομολόγιο των 12:45 μ.μ. από Αλυκές, με την χρήση επίσης ενός πράσινου εισιτηρίου αξίας 1,70 €  και 0,80 € αντίστοιχα, για τους που το δικαιούνται.

«Με την τροποποίηση του δρομολογίου το επιβατικό κοινό που μέχρι και σήμερα έπρεπε να αλλάξει δύο λεωφορεία, δηλαδή να πάρει το Νο4 και το Νο6 για να φτάσει στις Αλυκές πλέον θα το κάνει με ένα λεωφορείο.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η μεγάλη μείωση στην τιμή καθώς ο επιβάτης μέχρι και σήμερα έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα μπλε και ένα πράσινο εισιτήριο και το αντίστοιχο και για την επιστροφή κάτι που σημαίνει ότι η τιμή ήταν στα 5,80 ευρώ και 2,80 για το μειωμένο ενώ με το καινούργιο δρομολόγιο η τιμή είναι συνολικά 3,40 και 1,60 ευρώ αντίστοιχα για το μειωμένο», εξηγεί ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Νίκος Ευαγγελινός.

Ο ίδιος επισημαίνει πως στόχος της νέας διοίκησης είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών για τον συνεχή εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στις αστικές συγκοινωνίες με πρώτο μέλημα πάντα την πληρέστερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αλλά και την οικονομική ελάφρυνση των επιβατών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

  • #Alzheimer παρουσιάζει και η καρδιά - https://t.co/Q0OrUI80N3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση