Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Νέες υποδομές στο λιμάνι του Βόλου για την διακίνηση του σκραπ
Νέες υποδομές στο λιμάνι του Βόλου για την διακίνηση του σκραπ

Νέες υποδομές στο λιμάνι του Βόλου για την διακίνηση του σκραπ

Με 2,3 εκατ. από το ΕΣΠΑ ς 2014 -2020

Αναβαθμίζονται οι υποδομές στο λιμάνι του Βόλου για τη διακίνηση του σκραπ, με έργο που χρηματοδοτεί η ς από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ο Κώστας Αγοραστός είχε για το έργο, με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΒ Σω Αναγνώστου, με τη συμμετοχή της προϊσταμένης Μελίνας Σαραφίδου και στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου κατέθεσε πρόταση ς, προϋπολογισμού 2.350.000 ευρώ, η οποία αξιολογείται προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ένταξης και δημοπράτησης.

«Συνεργαζόμαστε με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου για την ένταξη έργων που εκσυγχρονίζουν τις υποδομές του λιμανιού και βελτιώνουν τη λειτουργία του» δηλώνει ο Κώστας Αγοραστός. «Με σχέδιο και προγραμματισμό προχωράμε, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, στην αναβάθμιση των υποδομών, για την μεταφορά διακίνησης του σκραπ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον προβλήτα 3, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας και προστασίας του περιβάλλοντος» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Συγκεκριμένα τα έργα προβλέπονται σε έκταση διαστάσεων επιφάνειας περίπου 19.500 τ.μ., στο ανατολικό τμήμα του προβλήτα Νο 3 του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Ο παραπάνω χώρος θα διαμορφωθεί για την εκτέλεση των δραστηριοτήτων διακίνησης χύδην παλαιοσιδήρου (scrap) που σήμερα εκτελείται στον ανατολικό Προβλήτα Νο 1.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση