Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Νέες υποδομές στο λιμάνι του Βόλου για την διακίνηση του σκραπ
Νέες υποδομές στο λιμάνι του Βόλου για την διακίνηση του σκραπ

Νέες υποδομές στο λιμάνι του Βόλου για την διακίνηση του σκραπ

Με χρηματοδότηση 2,3 εκατ. ευρώ από το Θεσσαλίας 2014 -2020

Αναβαθμίζονται οι υποδομές στο λιμάνι του για τη του σκραπ, με έργο που χρηματοδοτεί η Θεσσαλίας από το 2014-2020.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας είχε για το έργο, με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΒ Σωκράτη Αναγνώστου, με τη συμμετοχή της προϊσταμένης Μελίνας Σαραφίδου και στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Ο Οργανισμός Λιμένος κατέθεσε πρόταση χρηματοδότησης, προϋπολογισμού 2.350.000 ευρώ, η οποία αξιολογείται προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ένταξης και δημοπράτησης.

«Συνεργαζόμαστε με τη του Οργανισμού Λιμένος Βόλου για την ένταξη έργων που εκσυγχρονίζουν τις υποδομές του λιμανιού και βελτιώνουν τη λειτουργία του» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . «Με σχέδιο και προγραμματισμό προχωράμε, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, στην αναβάθμιση των υποδομών, για την μεταφορά διακίνησης του σκραπ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον προβλήτα 3, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας και προστασίας του περιβάλλοντος» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Συγκεκριμένα τα έργα προβλέπονται σε έκταση διαστάσεων επιφάνειας περίπου 19.500 τ.μ., στο ανατολικό τμήμα του προβλήτα Νο 3 του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Ο παραπάνω χώρος θα διαμορφωθεί για την εκτέλεση των δραστηριοτήτων διακίνησης χύδην παλαιοσιδήρου (scrap) που σήμερα εκτελείται στον ανατολικό Προβλήτα Νο 1.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

  • Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα 19χρονος στη Ν. Αγχίαλο #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/y4HHtQH4E7 -

  • Βολιώτης πλήρωσε για #πατίνι που δεν έλαβε #πατίνι - https://t.co/JtYUmCR9RL -

"Αλιεύοντας" την είδηση