Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Νέες δράσεις ετοιμάζει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας
Νέες δράσεις ετοιμάζει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας

Νέες δράσεις ετοιμάζει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας

Το νέο πλαίσιο δράσεων της προσεχούς περιόδου, πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, οργανωτικά και οικονομικά θέματα, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνεδρίαση ο πρόεδρος , αφού ευχαρίστησε τα μέλη της ΝΟΔΕ για την υποστήριξη του έργου της, αναφέρθηκε στις δράσεις που αναπτύχθηκαν το καλοκαίρι και στις ενέργειες της Οργάνωσης ώστε να διαχυθούν ευρύτερα τα οφέλη πρωτοβουλιών όπως «κανείς στο περιθώριο» κ.ά.

Ειδική έγινε στην υποστήριξη συμμετοχής στη για το νέο πρόγραμμα της ΝΔ, διαδικασία η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον μελών με την υποβολή προτάσεων και ιδεών.

Τονίστηκε ακόμη η μεγάλη απήχηση που είχε η πρόσκληση του Τμήματος υναικών σε εκλεγμένες γυναίκες μέσα από τις εσωκομματικές διαδικασίες αλλά και τις Συνεδριακές, προκειμένου να συσταθεί Δίκτυο υναικών.

Ο προγραμματισμός της νέας περιόδου, περιλαμβάνει επισκέψεις του προέδρου και κλιμακίου της ΝΟΔΕ σε παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς, συναντήσεις με , Ομοσπονδίες, με αγροτικούς συνεταιρισμούς ενώ ειδική έγινε στον προγραμματισμό εν όψει της ς του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της .

Τέλος, συζητήθηκαν οργανωτικά και οικονομικά θέματα, τόσο σε επίπεδο απολογισμού όσο και προγραμματικά.

node2node3

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση