Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Νέες δράσεις ετοιμάζει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας
Νέες δράσεις ετοιμάζει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας

Νέες δράσεις ετοιμάζει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας

Το νέο πλαίσιο δράσεων της προσεχούς περιόδου, πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, οργανωτικά και οικονομικά θέματα, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής () Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνεδρίαση ο πρόεδρος Δήμος , αφού ευχαρίστησε τα μέλη της για την υποστήριξη του έργου της, αναφέρθηκε στις δράσεις που αναπτύχθηκαν το καλοκαίρι και στις ενέργειες της Οργάνωσης ώστε να διαχυθούν ευρύτερα τα οφέλη πρωτοβουλιών όπως «κανείς στο περιθώριο» κ.ά.

Ειδική αναφορά έγινε στην υποστήριξη συμμετοχής στη διαβούλευση για το νέο της ΝΔ, διαδικασία η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον μελών με την υποβολή προτάσεων και ιδεών.

Τονίστηκε ακόμη η μεγάλη απήχηση που είχε η πρόσκληση του Τμήματος Γυναικών σε εκλεγμένες μέσα από τις εσωκομματικές διαδικασίες αλλά και τις Συνεδριακές, προκειμένου να συσταθεί Δίκτυο Γυναικών.

Ο προγραμματισμός της νέας περιόδου, περιλαμβάνει επισκέψεις του προέδρου και κλιμακίου της ΝΟΔΕ σε παραγωγικούς και επαγγελματικούς , συναντήσεις με Επιμελητήρια, Ομοσπονδίες, με αγροτικούς συνεταιρισμούς ενώ ειδική αναφορά έγινε στον προγραμματισμό εν όψει της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της .

Τέλος, συζητήθηκαν οργανωτικά και οικονομικά θέματα, τόσο σε επίπεδο απολογισμού όσο και προγραμματικά.

node2node3

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παπανάτσιου: «Οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα "καίνε" την αγροτική παραγωγή » - https://t.co/F39w94GiDZ… -

  • Η  Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας στον Βόλο #ΠαναγίαςΔαμάστας - https://t.co/FBobUI9DHE -

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

"Αλιεύοντας" την είδηση