Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Νέα “μάχη” της ΔΕΥΑΜΒ με ΕΡΓΗΛ
Νέα “μάχη” της ΔΕΥΑΜΒ με ΕΡΓΗΛ

Νέα “μάχη” της ΔΕΥΑΜΒ με ΕΡΓΗΛ

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, η αίτηση ς εις χείρας τρίτου που κατέθεσε η , ώστε να πάρει τα χρήματα που χρωστά η ΛΑΗΕ – ΔΕΔΔΗΕ στη ΔΕΥΑΜΒ.

α σημειωθεί ότι η ΔΕΥΑΜΒ έχει σύμβαση με τη ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να παράγει ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο στη συνέχεια το πουλάει στην εταιρία, λαμβάνοντας κάποια χρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν μια σειρά ανοικτά με την , η οποία διεκδικεί από την επιχείρηση ποσό της τάξης των 9,2 εκ. ευρώ. Οι αιτήσεις κατασχέσεων ξεκίνησαν στις 20 Απριλίου και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Καταβάλλεται μια προσπάθεια να κατασχεθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΔΕΥΑΜΒ, που ανέρχονται σε δεκάδες, ενώ έχει υποβληθεί αίτηση ς και των οφειλών του Δήμου Βόλου προς την επιχείρηση ύψους 4,1 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα η ΕΡΗΛ διεκδικεί 450.000 ευρώ που χρωστά το οσοκομείο του Βόλου για την κατανάλωση νερού στη ΔΕΥΑΜΒ και έχει ρυθμιστεί να αποπληρωθεί σε των 4.500 ευρώ η μία, μηνιαίως. Η επιχείρηση έχει καταθέσει στο δικαστήριο αίτηση αναστολής, η οποία θα συζητηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση