Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Νέα “μάχη” της ΔΕΥΑΜΒ με ΕΡΓΗΛ
Νέα “μάχη” της ΔΕΥΑΜΒ με ΕΡΓΗΛ

Νέα “μάχη” της ΔΕΥΑΜΒ με ΕΡΓΗΛ

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, η αίτηση κατάσχεσης εις χείρας τρίτου που κατέθεσε η ΕΡΓΗΛ, ώστε να πάρει τα χρήματα που χρωστά η ΛΑΓΗΕ – ΔΕΔΔΗΕ στη ΔΕΥΑΜΒ.

Να σημειωθεί ότι η ΔΕΥΑΜΒ έχει σύμβαση με τη ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να παράγει ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο στη συνέχεια το πουλάει στην εταιρία, λαμβάνοντας κάποια χρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν μια σειρά ανοικτά μέτωπα με την ΕΡΓΗΛ, η οποία διεκδικεί από την επιχείρηση ποσό της τάξης των 9,2 εκ. ευρώ. Οι αιτήσεις κατασχέσεων ξεκίνησαν στις 20 Απριλίου και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Καταβάλλεται μια προσπάθεια να κατασχεθούν όλοι οι της ΔΕΥΑΜΒ, που ανέρχονται σε δεκάδες, ενώ έχει υποβληθεί αίτηση κατάσχεσης και των οφειλών του Δήμου Βόλου προς την επιχείρηση ύψους 4,1 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα η ΕΡΓΗΛ διεκδικεί 450.000 ευρώ που χρωστά το Νοσοκομείο του Βόλου για την κατανάλωση νερού στη ΔΕΥΑΜΒ και έχει ρυθμιστεί να αποπληρωθεί σε 100 δόσεις των 4.500 ευρώ η μία, μηνιαίως. Η επιχείρηση έχει καταθέσει στο δικαστήριο αίτηση αναστολής, η οποία θα συζητηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση