Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Νέα πορεία διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου
Νέα πορεία διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου

Νέα πορεία διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου

Γι άλλη μι Πέμπτη η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου καλεί όλους τους πολίτες του Βόλου σε πορεία ς που θα ξεκινήσει από την πλατεία Αγ. ικολάου και θα συνεχίσει κατά μήκος της ως την πλατεία Πανεπιστημίου για να κατευθυνθεί στην παραλία και να ολοκληρωθεί στο Πανεπιστήμιο.

Είναι σημαντική η παρουσία όλων. Η ποιότητα ζωής μας έχει υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο τα τελευταία δύο χρόνια που άρχισε η καύση σκουπιδιών αλλά ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες που απανωτά φτάνουν πλοία που ξεφορτώνουν επικίνδυνα απόβλητα από άλλες χώρες για να καούν στους κλιβά παλιάς τεχνολογίας της ΑΓΕΤ-Lafarge.

Οι τητες σκουπιδιών που καίγονται έχουν πολλαπλασιαστεί, τητες οι οποίες πρόκειται τουλάχιστον να πενταπλασιαστούν σύμφωνα με την άδεια που έχει η να καίει ανά έτος. Αυτό συνεπάγεται έκλυση διοξινών και άλλων αέριων ρύπων και βαρέων μετάλλων που θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία, ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, που καταστρέφουν τα τοπικά μας και υποβιβάζουν την αξία της ακίνητης περιουσίας.

Όλοι οφείλουν να επαναστατήσουν, να καταγγείλουν κάθε Πέμπτη την οσμή καμένου πλαστικού και να απαιτήσουν την παύση της καύσης σκουπιδιών που μόνο αρνητικές συνέπειες έχει για τους πολίτες. Κανένα κέρδος για αυτούς, μόνο για τους ολίγους κρατούντες την εξουσία και το χρήμα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση