Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Νέα πορεία διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου
Νέα πορεία διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου

Νέα πορεία διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου

Για άλλη μια Πέμπτη η Βόλου καλεί όλους τους πολίτες του Βόλου σε διαμαρτυρίας που θα ξεκινήσει από την πλατεία Αγ. Νικολάου και θα συνεχίσει κατά μήκος της Ερμού ως την πλατεία για να κατευθυνθεί στην παραλία και να ολοκληρωθεί στο Πανεπιστήμιο.

Είναι σημαντική η παρουσία όλων. Η ποιότητα ζωής μας έχει υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο τα τελευταία δύο χρόνια που άρχισε η αλλά ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες που απανωτά φτάνουν που ξεφορτώνουν επικίνδυνα από άλλες χώρες για να καούν στους κλιβάνους παλιάς τεχνολογίας της ΑΓΕΤ-Lafarge.

Οι ποσότητες σκουπιδιών που καίγονται έχουν πολλαπλασιαστεί, ποσότητες οι οποίες πρόκειται τουλάχιστον να πενταπλασιαστούν σύμφωνα με την άδεια που έχει η να καίει ανά έτος. Αυτό συνεπάγεται έκλυση διοξινών και άλλων αέριων ρύπων και βαρέων μετάλλων που θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία, ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, που καταστρέφουν τα τοπικά μας προϊόντα και υποβιβάζουν την αξία της ακίνητης περιουσίας.

Όλοι οφείλουν να επαναστατήσουν, να καταγγείλουν κάθε Πέμπτη την οσμή καμένου πλαστικού και να απαιτήσουν την παύση της καύσης σκουπιδιών που μόνο αρνητικές συνέπειες έχει για τους πολίτες. Κανένα κέρδος για αυτούς, μόνο για τους ολίγους κρατούντες την εξουσία και το χρήμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οικονομική ενίσχυση των πληγέντων παραγωγών του Δήμου Νοτίου Πηλίου - https://t.co/ZiXV7tpJB0… -

  • - https://t.co/5PY8XQt1hg -

  • Σύλληψη 26χρονου για #κλοπές και ληστείες  #κλοπές - https://t.co/xxAeKqUf8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση