Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Μπέο
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Μπέο

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Μπέο

“Σε προχτεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργάνωσε στον Βόλο η τοπική ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και της ομάδας των ενόπλων δυνάμεων, παραδόθηκε εκ μέρους του σύνδεσμου ενόπλων δυνάμεων τιμητική πλακέτα στον Μπέο, για την παραχώρηση δημοτικού γηπέδου προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Θεωρούμε ότι αυτή ήταν μια απαράδεκτη ενέργεια” επισημαίνει η .Ε. Μαγνησίας του .

Επίσης στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζεται: ” Μας είναι ακατανόητο το γεγονός ότι κρατικοί φορείς λειτουργούν αγνοώντας την με βάση την οποία ο Μπέος τέθηκε σε αργία, ως υπόδικος σε δίκη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η ηγεσία του υπουργείου ς Άμυνας, τα και όλοι οι θεσμικοί φορείς της πόλης πρέπει να αποδοκιμάσουν την ενέργεια αυτή.

Εκφράζουμε την απορία μας για το γεγονός ότι αυτό το περιστατικό συνέβη σε μια στιγμή έντονης όξυνσης της τοπικής ς ς, εξ' αιτίας του κλίματος τρομοκράτησης κατά δημοσιογράφων μέσα από την υποβολή μηνύσεων στην οποία έχουν επιδοθεί ο Μπέος και η ομάδα του.

ια γεγονότα όπως αυτά δεν νοείται η άγνοια εκ μέρους διαφόρων υπηρεσιών του κράτους, ενώ σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται η εκ των υστέρων τουλάχιστον επανόρθωση μέσα από κινήσεις και πράξεις που θα αποκαθιστούν την νομιμότητα.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση