Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Να μην πετούν υπολείμματα καύσης οι Βολιώτες σε κάδους απορριμμάτων
Να μην πετούν υπολείμματα καύσης οι Βολιώτες σε κάδους απορριμμάτων

Να μην πετούν υπολείμματα καύσης οι Βολιώτες σε κάδους απορριμμάτων

Έκκληση στους δημότες,  ν μην πετάνε τ υπολείμματα της καύσης από τα τζάκια και τις θερμάστρες καύσης ξύλου, στους κάδους απορριμμάτων, διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ς, κάνει η του Δήμου .

Ήδη από την αρχή της φετινής περιόδου σε πέντε περιπτώσεις απαιτήθηκε η επέμβαση της ς Υπηρεσίας για κατάσβεση ς σε κάδους απορριμμάτων, ενώ για την περσινή χειμερινή περίοδο είχαμε την καταστροφή 23 κάδων απορριμμάτων και 13 κάδων ανακυκλώσιμων υλικών, από υπολείμματα καύσης τζακιών και θερμαστρών.

Επίσης παρακαλούνται οι Δημότες να μην πετάνε ανεξέλεγκτα , ογκώδη αντικείμενα και γενικά τητες εκτός κάδου ειδικά δε τις ημέρες των εορτών και αργιών.

Για οποιαδήποτε ογκωδών αντικειμένων ή προϊόντων κηπευτικών εργασιών ή ποσοτήτων αστικών απορριμμάτων τα οποία δεν είναι δυνατόν να εναποτεθούν στους κάδους παρακαλούνται οι δημότες να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας για συνεννόηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση