Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κατά Αχ. Μπέου
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κατά Αχ. Μπέου

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κατά Αχ. Μπέου

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την φασίζουσας νοοτροπίας επίθεση του Δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου, στα μέλη της Συγκλήτου του Θεσσαλίας” , αναφέρει  ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της Νεολαίας .

Όπως τονίζεται «η στοχοποίησή τους με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και η αναφορά σε περιθωριοποίηση όσων εκφέρουν πολιτικό λόγο, βάλλουν εναντίον των ακαδημαϊκών ελευθεριών και της ακαδημαϊκής κοινότητας συνολικά και πρέπει να αποδοκιμαστούν σε όλους τους τόνους από τον δημοκρατικό κόσμο της πόλης.

Σε μια περίοδο που το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στο επίκεντρο της επίθεσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία υλοποιείται με τη θεσμοποίηση πρωτοφανών για τα ευρωπαϊκά μηχανισμών καταστολής, όπως το πανεπιστημιακό σώμα της ΕΛΑΣ και το Πειθαρχικό Δίκαιο, και με το προωθούμενο κλείσιμο πανεπιστημιακών τμημάτων, η Δημοτική Αρχή επιλέγει να τοποθετηθεί με ακροδεξιά πολιτική.

Αφού απέρριψε στήριξης του ενάντια στο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη στο Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Βόλου συμβάλλει ανοιχτά στην εκστρατεία δυσφήμισης του ακαδημαϊκού χώρου που εξελίσσεται, με σκοπό την εφαρμογή των παραπάνω πολιτικών, που στρέφονται ενάντια στη νέα γενιά, στη δημόσια και δωρεάν Παιδεία, αλλά και απέναντι στο συμφέρον της ίδιας της πόλης. Καλούμε τα κόμματα και τους φορείς της πόλης να καταγγείλουν το αντιδημοκρατικό παραλήρημα του Αχ. Μπέου».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

  • Η Αγγελική Μαλαματένιου στη θέση του θανόντος Νίκου Αθανασίου στην Αλόννησο #Αλόννησος - https://t.co/sc7rJGRYic -

  • Aστικο ΚΤΕΛ Βόλου: Μετακινηθείτε παντού στον Βόλο γρήγορα και με ασφάλεια με το Freedom Pass - https://t.co/7UNCJWjyEh -

"Αλιεύοντας" την είδηση